Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna chcaca farbowac sie

Mam farbowac sie z blondu na ciemny braz czy nie??

Polecane posty

juz wysuszone...no coz ...nie wyszlo do konca tak jak mialo byc ale po paru myciach mysle ze bedzie ok

Gość no to teraz ja
a jaką farbę stosowałaś?

garnier nutrisse ciemny szatyn

wlasciwie to srednio mi sie teraz podoba...

chyba bede powoli wracac do swojego naturalnego koloru czyli jasny brac...przynajmniej nie bede miala tak zniszczonych wlosow...boteraz to masakra

Gość no to teraz ja
ja tylko L'oreal. Po Garnier miałam straszny łupież i mnie swędziałao i kolor nie był taki jak na pudełku. A z L'oreala masz gwarantowany efekt.

Gość karolka*
hej dziewczyny ! proszę o pomoc bo już sama niewiem co mam robić, mój naturalny kolor to ciemny blond (taki mysi), całe życie farbuje włosy na blond(wcześniej rozjaśniane u fryzjera teraz sama w domu farbą), Chciałabym zmienić kolor włosów na taki czekoladowy brąz ale nie mam pojęcia czy będzie mi pasował. oczy mam zielony , cere jasną, ogólnie dobrze sie czuje w jasnym blondzie ale chciałabym spróbować czegoś innego, co o tym myślicie? może najpierw pasemka u fryzjera ?

Gość Monique23123
jak masz urodę blondynki ( jasna cera , oczy ) to nie radze sie farbowac na ciemno , mnie przynajmniej w brazie byłoby zle ,a jestem naturalna ciemna blondynka

Gość Monique23123
i ja też mam dośc ciemna oprawe oczu ,ale mam urode typowo dla blondynki wiec ja napewno ryzykowac nie bede choc tez mnie kusiła jakas zmiana pare razy ,ale nie chce sie oszpecac ,a włosy za lopatki zanim odrosna to jednak ladne 2 , 3 lata...Takze przemysl to dobrze . Może najpierw poprzymierzaj gdzies np ciemne peruki żebyś zobaczyła jak Ci w tym kolorze i poproś żeby Ci ktos wtedy doradził ,albo zrob symulacje na komputerze z nowa fryzura i spytaj o zdanie pare osob... Są też takie kobiety co cale życie sie farbowały np na blond ,a po przefarbowaniu na braz wygladały o niebo lepiej wiec to zalezy od typu urody, rysow , karnacji...

Uwarzam ze najlepiej zrobic farba co sie zmywa po paru umyciach! chociaz i tak na blondzie bedzie sie trzymac dluzej,ale przynajmniej nie bedziesz widizec jak wygladasz ,i nie bedzie na zawsze!

Gość Monique23123
nie wiem tez czy taka farba na pare myć ( wbrew temu co jest napisane ,że niby sie zmywa) nie zmieni koloru włosów np jak masz słoneczny blond czy nie wyjdzie Ci szary i przygaszony itd. Ja już kiedyś sie chciałam przefarbowac i na ciemno i na rudo ,ale mi przeszło bo wszyscy mi mowią ,że mi bardzo pasuje ten kolor co mam ;) chcialam być kiedys brunetka ,ale coz nie pasuje mi to i tyle :P tak jak wiele dziewczyn o ciemnych wlosach wygladało by fatalnie jako blondynki... jednak kolor włosów bardzo duzo zmienia mimo ,ze to tylko wlosy