Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

chce juz miec to za soba...dziewica

Polecane posty

Mam 20 lat i jestem dziewica...wiem wien zaraz zacznie sie krytykowanie ze chce to zrobic bo juz by wypadalo taki wiek i w ogole ale mi nie o to chodzi czuje sie gotowa psychicznie i fizycznie probloem w tym ze nie mam stalego parntera spotykam sie z kims pociaga mnie wiem ze zadbal by o to zeby mnie nie bolalo dobrze sie z nim czuje naparwde chcialabym to znim zrobic nawet jakbysmy sie mieli rostac kiedys wiem dziwne podejsie ...sama niewiem moze jednak powinnam sie powstrzymac i poczekac na kogos z ktorym bede w stalym zwiazku?:/

problem to Ty mozesz dopiero miec przed soba anie za soba.Jak tak czekasz to poczekaj moze na kogos kogo obdarzysz uczuciem.Cos z Ta dojrzaloscia psychiczna nie o konca jest tak jak piszesz.Blone dziewicza jak Ci tak przeszkadza, mozna chirurgicznie tez przeciac ale moze jest szczatkowa.

Gość podobna 21
lepiej nie, wiem masz uczucie że brakuje Ci czegoś, czujesz fizyczną i emocjonalną potrzebę, też mam kolegę, pociąga mnie (sama nie wiem dlaczego) , a ja jego , ale nie kocham go. Myślałam że może... , ale nie wycofałam się

Gość podobna 21
radze Ci czekaj, ja tak zrobiłam

wiem jak to moze brzmiec ale ja wolalabym ten pierwszy raz przezyc z kims doswiadczonym choc troche jtory mnie pociaga spotykalam sie z prawiczkiem podobal sie mi ale nie wyobrazalam sobie seksu z nim oboje nie mamy pojecia co i jak czy ja jestem egoistka????

Gość podobna 21
z doświadczonym czy niedoświadczonym byłoby mi głupio przed samą sobą pojść do łóżka z kimś kogo nie kocham ,

do niczego sie nie zmuszaj, nie warto. kazdy dojrzewa we wlasnym tempie,wiekszosc nie zawsze ma racje a ty nie musisz byc tak jak inni. pozDrawiaM

Gość nnoooooooo
ja swoj pierwszy raz przezyłam z facetem ktorego kochałam, pierwszanieszczesliwa milosc,,, nic nie bolało mimo roznych teorii na ten temat- ale kazda kobieta jest inna.. miałam wowczas 21 lat czyli dosc pozno,- w sumie w sam raz :) wczesniej bylam 3 lata w zwiazku bez seksu z facetem ode mnie o 6 lat starszym , tkory byl prawiczkiem i nie pociagal mnie fizycznie .. wiec doskonale cie rozumiem, chcesz miec mezczyzne doswiadczonego, ktory bedzie wiedizał jak cie dotykac, kiedy byc delikatny w jakim momencie :)

Gość inez2
Malinka1111: Spójż sama na to co napisałaś raz jeszcze : "(...)spotykam sie z kims pociaga mnie wiem ze zadbal by o to zeby mnie nie bolalo dobrze sie z nim czuje naparwde chcialabym to znim zrobic nawet jakbysmy sie mieli rostac kiedys(...)" Po co nas pytasz o radę skoro już dobrze wiesz co robić ? "(..)probloem w tym ze nie mam stalego parntera(..)" "(...)wiem dziwne podejście(...)" Ale czyj to problem ? Twój czy społeczeństwa ? Źle Ci z tego powodu że jest jak jest ? Za bardzo się sugerujesz opinią innych ludzi, nie patrz na nich. To Twoje życie i masz prawo je przeżyć tak jak masz na to ochotę. Wydaje mi się że chcesz się przespać z tym chłopakiem a powstrzymuje Cię przed tym tylko ostracyzm społeczny. Rób jak czujesz. Myślę że kiedy Twój partner zacznie Cię całować i dotykać ostatnią rzeczą o jakiej wtedy będziesz myśleć jest opinia babci, cioci, sąsiadki z 3 piętra i kafeterianek ;]

Gość madzia kolonia
malinka nie rob tego,jak spotkasz tego jedynego to bedziesz wiedziala ze to on. Po drugie doswiadczony mezczyzna moze miec wiele chorob ktore u niego nie daja objawow. Np.wirus HPV ktory powoduje raka szyjki macicy i nie ma na niego leku,to tylko przyklad a tych chorob jest cala masa. Ty jestes czysta wiec po co ci taki lajdak ktory skacze z kwiatka na kwiatek z nim chcesz stracic swoj skarb. Najlepiej jakbys wlasnie trafila na prawiczka oczywiscie inteligentnego, bezpiecznie i razem uczylibyscie sie swoich cial i przezywania rozkoszy.

Gość alkaxyz
malinka majty w dol nogi na bok i weca

Gość dzonnyminneciarz
Chcesz to Ci moge pałe zasadzić:)