Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan_Napiórkowski

Ile gorzały kupujecie na święta?

Polecane posty

Ja kupiłem już 2 skrzynki żołądkowej gorzkiej, czystej bo nie lubię kolorowej. Śledziki na zakąskę też mam;). Święta zaczynam od jutra bo dzisiaj jeszcze niestety szkoła działa:/ ale za to dopiero 3 stycznia wytrzeźwieję bo do 3 gówniarzeria ma wolne to i ja też:D.

No nie pierdzielcie ludzie, że na święta gorzały nie kupujecie?! Przecież to jest Polska, tu się pije, no pochwalcie się ile kto już zakupił a ile ma jeszcze zamiar!

Gość chyba kupię dżin ale się wacha

Gość ja mam 2 kartony browca
na swieta powinna stykac

Waha się przez samo h pisze! Ludzie nie kłamcie, po co ta skromność. Ja się zastanawiam czy jeszczde nie dokupić trochę alkoholu bo jeszcze mi do 3 stycznia te dwie skrzynki mogą nie starczyć... ps. Najgorsze będzie mycie zarzyganych sanitariatów (byle nie wyrka) ale mimo wszytko będzie niezła jazda!

Gość ja powiem tak.....
nie wiem jeszcze ile alkoholu kupimy zresztą ta działka należy do mojego męża :D....pewnie jak znam życie kupi parę piw....wódka 0,75 l. dla gości a i jakieś winko do kolacji wigilijnej ...no na pewno nie będziemy w skrzynkach alkoholu do domu nie przyniesie hehe

Gość okolice okolic
Co to wogole za slowo? Gorzala?? :(

Gość ja powiem tak.....
co do sylwestra to jeszcze nie wiem ale na pewno szampan i coś do tego nigdzie nie idziemy w tym roku wiec i kaca nie będzie :D

Gość okolice okolic
No ja wie ,ze slowo gorzala znaczy sie wodka :) ale kurde brzmi to conajmniej patologicznie :P :(:(

Ladaco dlaczego uwazasz, że pod innymi wzgledami się różnimy ?;> :P

Gość u mnie jest taka tradycja że
w wigilię, nawet kropelki alkoholu się nie pije, żadnego. Za to w pierwszy dzień świąt cała rodzina (10 osób nas będzie) siadamy przy stole i wtedy jest tez alkohol, ale to nie w skrzynkach, zazwyczaj dwie 0.7 i tyle. Ale to tyle jest świątecznego picia...

Nie no 3/4 tylko mąż przyniesie? To nawet się nie opłaca kupować. Ja 3/4 to czasem wieczorkiem potrafię przy sprawdzaniu klasówek wydoić i nawet kaca bardzo nie mam następnego dnia.

Gość taaaaaaaaaaaaaak
litra czystej + co goście przyniosą :D Do wigilii winko mołdawskie półsłodkie :) białe. Pewnie browara tez przyciągnie chłopina do domu to na "odbicie" sie :D powiada :D

Gość ixxxpler
1,5l nalewki wisniowej i 5l żołądkowej, śledziki na zakąske żona dzisiaj kupiła, kiszomne też są, a impreza sie u mnie w środę zaczyna bo jutro jeszcze szkoła

Gość u mnie jest taka tradycja że
órwana, ja tez nie rozumiem...

Gość taaaaaaaaaaaaaak
órwana z choinki a Pan Jezus myślisz co pił przy ostatniej wieczerzy???? WINO!!!