Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka1234

Ex facet.

Polecane posty

Gość kobietka1234

Witam. Jestem po rozstaniu z facetem 9 miesiecy. Od pewnego czasu wysyła mi smsy, że niby sie pomylił. Są to rozne smsy począwszy, że niby miały być do kolegi, a skończywszy - że do obecnej kobiety. Kiedy mu czasem odpisze, że pomyłka czy coś w tym stylu to nic nie odpisuje. Jednak to się powtarza. Czy robi to celowo czy nie? Chciałabym o nim zapomnieć, jednak on takim zachowaniem mi to utrudnia.

Gość Kto-pyta-nie-błądzi
Nie może być tak, że ciągle się myli. Chyba że jest, wybacz, głupi jak but. Albo znowu coś chce od Ciebie.

Gość kobietka1234
Fakt, może jest tak głupi. Jednak przez ten czas, w ktorym byliśmy razem (2,5 roku) nie zdarzyla mu się taka pomyłka. Fakt, kochałam go bardzo i nie moge sie otrząsnac jeszcze, a czyms takim robi mi cos na wzór nadziei. :O

Gość kobietka1234
Fakt, może jest tak głupi. Jednak przez ten czas, w ktorym byliśmy razem (2,5 roku) nie zdarzyla mu się taka pomyłka. Fakt, kochałam go bardzo i nie moge sie otrząsnac jeszcze, a czyms takim robi mi cos na wzór nadziei. :O

Gość Kto-pyta-nie-błądzi
Może porozmawiaj z nim. Powiedz, że nie bawią Cię takie rzeczy. Niech się określi.

może mu się nie bardzo układa a może to specjalnie byś o nim myślała ,niby nie chce z Tobą na zawsze się rozstać .Taki niedojrzały typ:)

Gość kobietka1234
Ostatnio powiedział nawet coś w stylu, że może jeszcze kiedyś bedziemy razem. Oczywiście rowniez smsem, podejrzewam ze byl wtedy pod wpływem alkoholu. ;)

Gość podejżewam że swędzi go
fiut i nie ma kobiety aktualnie . szczerze znajdź sobie faceta , chyba że już masz drugiego.

Gość Aaaaajjjj
pogdaj z nim o co mu chodzi szczerze( jeśli się z nim da tak) a jak nie pomoze to zmien nr telefonu i mu poprostu nie podawaj

Gość kobietka1234
Właśnie o to chodzi, że z nim sie nie da rozmawiać, gdyż jest psychopatą. Dziekuje za rady, myśle, że zmienie ten numer;)