Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia z Krakowa 25

Co sądzicie o złotych leginsach?

Polecane posty

Gość Kasia z Krakowa 25

Witam wszystkie osoby na forum. Jestem ciekawa co sądzicie o takim połączeniu jak złote leginsy, czarne lakierowane kozaki za kolano i do tego biała kurtka? Tak chciałabym się ubrać na sylwestra. Proszę wszystkich o opinie. Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Kant kocham Ciebie
zostań moja zona :P ;)

Gość Kant kocham Ciebie
jesteś głupia!!! w głowie Ci gołe fiutki :o :o :( Jeszce zobaczysz bedziesz ryczała ze facet Ciebie skrzywdził :o :)

Gość gyrdu smyrdu
A gdzie Ty idziesz na tego sylwestra?? Bo to ma znaczenie.

Widziałam niedawno w h&m w promocji, za 20zł :D Osobiście nie zdecydowałabym się na złote ani srebrne legginsy. A do kozaków czarnych i białej kurtki? NIE NIE NIE.

Gość a co to jest miniatorka
zajebiste prowo :D !

No chyba, ze Ty idziesz na jakies MEGA KICZ PARTY to bedzie w sam raz, do tego jeszcze borsuk i brazowa twarz ala modelka z Allegro :D

Gość wydaje mi sie ze bedziesz
wygladala jak prostytutka

Gość magdazkrakowa
Witam, I Widzę po odpowiedziach że są to same niepochlebne opinie..Hmm, To może zamiast tej białej kurtki ubiorę czarny płaszcz zakrywający pupę:) Tak może być? I wcale nie mam fryzury na borsuka, jestem brunetką, z lekko opaloną twarzą:) I już nawet nie chodzi o sylwestra, ja tak wychodzę wieczorami ze znajomymi, i im się podoba. A wam nie..Ale ja to szanuję, tylko czemu od razu jestem traktowana jak prostytutka jak mnie wogóle nie znacie? Ubiór to nie wszystko, a rozmowa z człowiekiem? Pozdrawiam wszystkich tych którzy oceniają ludzi po ubraniu...

Gość magdazkrakowa
P.S - większość magazynów o modzie mówi że złoto i czerń są modne, na dodatek wszystko co jest świecące i błyszczące też jest modne, więc nie wiem w czym problem? Czy to was drażni że tak się ubieram? I ciekawe czy mieszkacie (wypowiadający się) w małych miasteczkach czy w większych miastach.? Ja np jestem z Krakowa, i uważam że w większych miastach jest większy zakres tolerancji niż w małych miasteczkach...A jakie jest Wasze zdanie?

Gość magdazkrakowa
Madusia 18-- dlaczego nigdy w życiu? Przecież ja nikomu nie szkodzę:) tylko wyglądam sexownie, a to chyba miło wyglądać i czuć się sexownie:) Prawda? nie lubisz się czuć sexownie?

Jeśli koniecznie chcesz, to załóż te legginsy tylko błagam - nie łącz ich z białą kurtką i czarnymi kozaczkami! Taki odważny kolor legginsów wypada połączyć z czymś bardziej stonowanym. Chociaż najważniejsze, abyś dobrze się czuła w tym, co nosisz na sobie. Jeśli Tobie i twoim znajomym taki outfit się podoba, to ubierz się tak i po sprawie ;) O gustach się nie dyskutuje :]

Ja jestem z Wrocława i jedyne połączenia złotych spodni / legginsów z biała kurtka i czarnymi kozakami overknne jakwie widuje to n nk, demotywatorach, i innych .. i zawsze sa ta panienki typu "solaris". NAwet jesli jestes miss swiata, w takim zestawie bedziesz wygladac tak samo tandetnie jak ona. p.S. Mnie zlote legginsy sie podobaja :) Sama mam srebrne, zakupilam je w zarze wiosna, ale nosze je do ramoneski, czarnej bokserki i czarnych botkow na szpilce. No i tylko na imprezy :)

Haha. Myslisz, ze zestaw zlote legginsy, biala kurtka i dlugie czarne kozaki wygladaja seksownie? Chyba raczej smiesznie :P

Gość wydaje mi sie ze bedziesz
przepraszam, ze urazilam. Pewnie zle dobralam slowa. Po prostu jakos tak mi to wyglada (zwlaszcza ta biala kurtka), ale jesli ubierzesz plaszcz powinno byc lepiej. Probujac sobie to wszystko wyobrazic (choc moge sie mylic) wyglada to tandetnie- ciuch, ktory krzyczy, zeby zwrocic na Ciebie uwage... ale moze to ja jestem nie na czasie, za stara na takie wyglupy... Jesli czujesz sie w czyms dobrze, to smigaj, a nam nic do tego :) Pozdrawiam

Kilka zestawów z srebrnymi legginsami. Niestety w google były same tandentne połączenia zlotych legginsów ;) Takie legginsy naprawde nie muszą być koszmarne, ale musi je nosić odpowiednia osoba i w odpowiedni sposób http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/rihanna-silver/rihanna-silver-leggings-07.jpg http://www4.slikomat.com/09/0219/7r-DSC001.jpg http://img1.visualizeus.com/thumbs/09/08/03/fashion,vintage,silver,leggings,cigarette,cute,girl-5e6618dcefb62dd0234aba46606e1d8e_h.jpg http://www.hotbeautyhealth.com/wp-content/uploads/2009/08/fall-2009-leggings-trend.jpg

Gość 10warstwowe chusteczki
anxipanxi dziecko Ty jej udzielasz rad o zlotych legginsach? Ty która na codzień (nie na imprezy) nosi legginsy w cekiny co jest tak samo kiczowate, a może jeszcze bardziej wszak autorka chce załozyć takową część garderoby na Sylwestra, a nie w zwykły dzień.Nie wydajesz mnie sie odpowiednia osoba do doradzania na temat mody i stylu. Tu siedza kobiety(!) nie dzieci i nikt nie skorzysta z twoich cennych porad bo nikt sie tak nie ubiera (obejzałam Twoj blog i powiem Ci ze wcalen nie zachwyca, jest przeciętny a to co reprezentujesz to nawet moda nie mozna nazwac). Moja rada dla Ciebie - zajmij sie nauka a dalej dajdziesz:) I prosze Cie bez fochów, bo to nie jest złośliwe co tu napisałam, to w rtrosce o Ciebie ;]

Legginsy cekinowe na codzień w obecnym sezonie nie są kiczowate. Doinformuj się. Aczkolwiek duży postęp już widzę w Twoich wypowiedziach, zrezygnowałaś z rynsztokowego słownictwa. BRAWA I na tym standardowo moja dyskusja z Tobą się kończy, gdyż nie mam w zwyczaju karmienia troli :).

Gość 10warstwowe chusteczki
Aczkolwiek duży postęp już widzę w Twoich wypowiedziach, zrezygnowałaś z rynsztokowego słownictwa. BRAWA nie rozumiem o jakim rynsztokowym slownictwie mówisz? Nie przypominam sobie żebysmy miały przyjemnośc rozmawiać na forum. Widocznie nie jestem pierwsza która drażni twoja osoba... :)

Mysle że złote leginsy z czarną tuniką lub sukienką i czarnymi butami- ale nie kozakami mogą wygladac fajnie na Sylwestra. Dodatek białej kurtki i kozaków to już będzie wiocha straszna;)

Nie zalozylabym zlotych legginsów, białej kurtki i czarnych kozaków. W ogóle bym nie załozyła złotych legginsów:) Ale jeżeli Tobie sie podobaja, to dlaczego nie? Tylko zrezygnuj z tej białej kutrki, bo bedziesz wyglądać conajmniej śmiesznie ;)

Gość magdazkrakowa
Hmm, ciekawe odpowiedzi.. Przekonałyście mnie do zrezygnowania z białej kurtki, pozostanę przy czarnym stonowanym płaszczyku, ale z leginsów i kozaków za kolano nie zrezygnuję:) Sylwester sylwestrem, ale taki styl mi się podoba i myślę że po zabawie sylwestrowej również będe się tak ubierać, bo wkońcu kiedy jak nie nie teraz? Jak będe miała 40 lat? To by dopiero było kiczowate. Ale myślę że jak ubiorę dość wyzywające kozaki i złote leginsy, a "góra" ubioru będzie stonowana to myślę że będe wyglądać ok. Prawda? Pozdrawiam wszystkie rozmówczynie!

Jeśli dołożysz czarną górę bez zbędnych ozdób to ujdzie :) Najlepiej ubierz się tak, zrób zdjęcia i nam wyślij, a my ocenimy. Bo na sucho trudno ocenić dokładnie :P