Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darrriaaaa21

może troche intymne ale ciekawe czy ktoś widział choc raz

Polecane posty

Gość Darrriaaaa21

któregoś z domowników nago?

Gość Darrriaaaa21
nie mam tutaj na myśli narzeczonego ani męża

Gość kalafiolamer
to zalezy od rodziny, znam ludzi którzy nie robią z nagości wielkiego problemu, chociaz ja osobiście unikam oglądania domowników bez ubrania.

Gość ja babcie
:o

teraz juz mieszkam na swoim,ale w rodzinnym domu widzialam wszystkich nago...zwlaszcza brata i mame,ale i ojcu czasem cos sie wysunelo z majcior...fuuu...

Gość Darrriaaaa21
mam na mysli rózne opinie i w jakich sytuacjach to było

Gość Darrriaaaa21
to ojciec chodził po domu w majtkach?W jakich okolicznościach widziałąs mame nago?

Gość Darrriaaaa21

nie widze w tym nic dziwnego...wasi rodzice zawsze ubrani po szyje laza po domu?moj ojciec jak jest wieczor i goraco,to lazi w podkoszulku i majtach..mame w kapieli jak po cos szlamalbo wchodzila do pokoju po ubrania po kapieli...z mama zyjemy blisko,wiec nie widze problemu. brata bardziej jak bylimsy mlodsi,potem juz tylko latem w bokserkach lazil

Gość kalafiolamer
Droga Dario nie wiem skąd bierze się Twoje pytanie, ale jeśli ktoś się przed Tobą obnaża i Ciebie to razi nie powinnaś się na to godzić. W moim domu akurat nikt nie zamyka łazienki jak się kąpię, jeśli muszę tam wejść i sobie coś wziąć to po protu pukam i biorę. Ale szacunek dla domowników nie pozwala mi latać nago, w majtach też nie siedzę przed telewizorem. Jeśli już ktoś by mnie nalazł jak się przebieram to by nie było tragedii, ale generalnie to kwestia jakiegoś wyczucia i epatowanie nagością i obanażanie się jest niestosowne.

Gość japierdddolę
co wy jeszcze wymyślicie? no rzeczywiście niesamowita sprawa - zobaczyć drugiego człowieka bez majtek... jesteś pojjebana