Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabbkaa a

mam depresję zimowo-poporodową ..czy ktoś jeszcze to przechodzi?

Polecane posty

w sumie od porodu minęło 5miesięcy.Mam 2kę dzieci-2i półletnie oraz własnie niemowlaka.Przez długi czas tryskałam szczęściem,godziłam wszystkie obowiązki,wszystko zaplanowane,zrealizowane,ugotowane,posprzątane.Od jakiegoś czasu-chyba od 2 tygodni z niczym sobie nie radzę.Chodzę jakbym miała kupę w gaciach/sorry,ale własnie takie to uczucie/,nie jestem w stanie się zmobilizować,zaczynam 15 rzeczy naraz i nie kończę.Nie wychodze na spacery / ze względu na mniejsze dziecko/które było przeziębione/bo zimno.Mąz wychodzi o 6ej do pracy i wraca ok 20ej.Moi rodzice pracują i w okresie przedswiątecnym nie maja czasu zeby wpasc.Tesciowie tez-nie winię ich.Po prostu chciałabym mieć znowu radość zycia w sobie..

Gość NIkoll99
Tez mam mala depreche ale ja w ciazy jestem..

Gość NIkoll99
Z dzidziusia ciesze sie bardzo ale..poza tym nic mnie nie cieszy

a czy musisz lezec? Bo dla mnie najgorsze jest to,ze nie spotykam się z innymi ludzmi.Niekiedy wyjscie po bułki jest dla mnie frajdą,bo choc trochę pooglądam sobie innych ludzi.

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka