Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaak

MAM PYTANIE odnośnie żywienia niemowlaków

Polecane posty

Hej dziewczyny.Zrobiłam dzisiaj mojemu synkowi sama obiadek i wyszło mi tego sporo.Wiem,ze w lodówce moze to stać 2 dni.czy mogę część tego zarmzoić?? dzięki za odp.

Gość butelka wody mineralnej
dziecku nalezy podawac codziennie swieza zywnosc, wiec zmarnowalo sie bo w procesie mrozenia domowego duzo traci na wartosci takie jedzenie, moglas wsadzic do sloika gorace i zakrecic od razu i tak by postalo z tydzien w chlodnej temperaturze

Witaj Gosia, moim zdaniem mozesz zamrozic. Potem tylko odgrzejasz w mikrofali i juz bedzie dobre. Ja tez juz zaczelam robic Bartkowi domowe obiadki bo juz kurcze niewyrabimy z mezem finansowo... Co slychac u Ciebie, jak tam Michalek??? Bartek teraz co noc miedzy 00-2 koncertuje i nie mam pojecia o co mu chodzi, juz mnie cholera bierze bo nic sie nie wysypiam :O

dzięki dziewczyny,tez tak zrobię :) Michaś ładnie zaczal przesypiać nocki od 20 do 7 rano. Ogólnie też ma teraz etap marudzenia,bo zęby idą, ale jeszcze nie mamy ani jednego a u Was jak sytuacja?? Jak z siedzeniem?? siedzi sam?? Mój już wstaje jak podaje mu swoje palce najpierw siada a potem dzwiga tyłek i z niewielką pomocą wstaje.Potem stoi dumny na sztywnych nogach nawet 5min i siup na pupęi potem znwou wstaje.Gdyby mógł stałby pół dnia,ale wiadomo ze nie stawiam go często,bo jeszcze mały.Kupiliśmy chodzik i sadzam go do niego dziennie na 15minutek.Posuwa się w nim ale narazie tylko na boki lub do tyłu :)

Gość mama klaudii
mozesz zamrozic a mozesz tez zawekować ...... do słoiczków gotujesz w garnku kilka minut i gotowe :)