Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooonananana

NORWEGIA - jets ktoś? POMÓŻCIE...

Polecane posty

Gość noooonananana

hej:) myślimy razem z Narzeczonym o wyjeździe właśnie do tego kraju po ślubie.. on ma mgr fizjoterapii ja bede konczyc lic. z zarzadzania projektami (potem chce oczywiscie pojsc na mgr.) i zastanawiam sie jak rozpocząć nasża przygodę związana z wyjazdem... tzn. czy istnieje jakiekolwiek biuro pośredniczące w zatrudnianiu? jeśli tak to gdzie i jakie? czy obowiązkowo trzeba umieć j. norweski jeśli umie się w stopniu mocno komunikatywnym j. ang? itp. będę wdzięczna za jakakolwiek odp:)

W Norwegi bez problemu wiekszego dogadasz sie po angielsku i to nawet nie musisz nie wiadomo jak perfekcyjnie maz pracuje w norwegii..z tym ze on bezposrednio u Norwega .. Wiem ze jesli chodzi o biura posredniczace to Adecco

Gość noooonananana
imili86 - dziekuje:) moj ang jest na poziomie zaawanasowanym, rowniez z biznesie natomiast mojego A. to srednio zaawanswny... i zast sie czy mamy szanse w zawodzie:(

Na pewno dacie sobie rade spokojnie:) Większość Norwegów mówi w stopniu komunikatywnym w angielskim także dacie rade a na pewno przy dłuzszym pobycie i norweski wam w ucho wpadnie ...dla mnie ten jezyk jest troche śmieszny hehe brzmi jak pomieszanie paru języków:)