Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamadziucha31

szczupla z obwislym brzuchem

Polecane posty

Gość takamadziucha31

hey wszystkim chce sie dowiedziec czy ktos rowniez borykal sie z tym problemem i cos mu pomoglo zawsze bylam wieksza dziewczynka ale jekies 3-4 lata temu duzo schudlam ok 20 kg. Moje cialo wyglada w porzadku tylko ta skora na brzuchu sie nie przystosowala do mojej nowej wagi. Wiem ze sama jestem sobie tego winna bo jeden z powodow dlaczego tak schudlam byla bulimia :(((( wiec bedac juz szczupla dalej wypychalam zoladek do maximum mozliwosci a potem wymiotowalam na szczescie wzielam sie za siebie i z bulimia skonczylam .......bardzo obwisla skora jednak pozostala moj brzuch wyglada ok jak stoje ale jak sie schyle lub usiade to naprawde jak u 70 latki gdy cwicze musze nosic dlugie bluzki bo uwierzcie mi taki to wstyd czy ktos tez borykal sie z tym problemem i czy cos pomoglo? moze jakies specjalne cwiczenia, masci albo zabiegi kosmetyczne. A moze po prostu potrzebuje czasu i skora sama przystosuje sie do reszty po tym jak skonczylam wymiotowac? Mam nadzieje ze nie musze zaczac zbierac na operacje redukcji skory albo po prostu nauczyc sie z tym zyc :( Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz

Gość takamadziucha31
hmmm.... nikt nie mial podobnego problemu?

Gość 222111
wpisz sobie w google aerobowa 6 weidera, może te ćwiczenia ci pomogą . Kup sobie takie specjalne obciskające majtki z podwyższonym stanem to brzuch lepiej będzie wyglądał w bluzkach.

Gość takamadziucha31
dzieki sprobuje te cwiczenia i bede trzymac kciuki

ja mialam bulimie 8 lat i wygladam jak modelka, choroba jest okutna ale sorry mi nic nie wisi, Boi teraz kurwa nie chlam jak swinia, nic prawie nie jem i jestem chudziiutka, ehh choroba psychiczna to jest..

Gość takamadziucha31
sorry ale szkoda mi ludzi jak ty moze masz wyglad modelki ale zero rozumu i kultury osobistej przy okazji napisalm ze schudlam 20 kg wiec ta extra skora miala skad sie wziazc i wiele osob po duzym schudnieciu boryka sie z tym problemem

Natalia szkoda mi Ciebie:( Autorko ja też jestem bardzo chuda(naturalnie,taka budowa) i mam lekki brzuszek,ale dużo biegam.Uwierz mi-żadne ćwiczenia,diety,operacje nie dadzą takich efektów jak bieganie.Nawet samo ćw.brzuszków nie da tyle;)Pozdrawiam.

Natalia szkoda mi Ciebie:( Autorko ja też jestem bardzo chuda(naturalnie,taka budowa) i mam lekki brzuszek,ale dużo biegam.Uwierz mi-żadne ćwiczenia,diety,operacje nie dadzą takich efektów jak bieganie.Nawet samo ćw.brzuszków nie da tyle;)Pozdrawiam.

Gość Aaabecanka
Potwierdzam- samo ćwiczenie brzuszków nic nie da. Jestem świeżo po zakończeniu 6 Weidera, efekty świetne (mięśnie jak deska) ale stan skóry niestety taki jak był przedtem. Mam ten sam problem co autorka- też schudłam ok. 20 kilogramów, wszędzie skóra nadążała z kurczeniem się ale na brzuchu niestety nie...

Bo podczas odchudzania skórę nalezy masować chociażby szorstką gąbką pod prysznicem i najlepiej smarować kremami aby nie straciła jędrności i nadążała z kurczeniem, plus należy wagę tracić stopniowo. Autorko niewiele poradzę, nie wiem czy masaże cos pomogą, ale warto. Kosmetyczka pewnie też by pomogła, ale koszt zabiegów u kosmetyczki tego typu - jeśli byś chciała tylko na partie brzucha to 100 zł. A żeby były efekty trzeba by było całej serii czyli 10 zabiegów... Ale kosmetyczka na pewno doradzi. Zwykle konsultacje są darmowe, możesz odwiedzic kilka salonów żeby sprawdzić który doradzi najlepiej i czy ich zdania sie pokrywają.