Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

nienawidze swojego ojca!!

Polecane posty

wiecznie na mnie napierdziela do rodziny jak coś zrobię! nie wiem co on chce przez to osiągnąć! kiedys byłam jego oczkiem w głowie do poki mu sie nie sprzeciwialam a mojej siostry mozna powiedziec ze nie lubił bo wiecznie sie z nim klocila.. on lubi tylko tych ktorzy sie z nim zgadzaja teraz jak wyjechala do anglii to ją kocha a mnie nie . dzisiaj nawet jej powiedzial przez skype ze ja mam serce z kamienia i ze sie pomylil i ze to ona jestr lepsza... milo nie? nawet woli mojego chlopaka odemnie i mowi mu to przy mnie:] ale od niedawna on nie zgadza sie z jego zdaniem w roznych kwestiach i zaczal go wyzywac od bajakow;]

Gość she000000
Twoj ojciec to sadystyczny i i psychopatyczny duren

Gość natashaa1528
a ja nienawidzę swojej matki :D z tym że ona już co najwyżej może mi nadmuchać :D

on robi z siebie takiego dobrego ... moj chlopak potzrebowal pozyczyc pieniadze wiec moj ojciec mu pozyczyl i wszystkim rozpowiada jaki on jest dobry bo mu pieniadze pozyczyl :O albo przez tydzien woził mnie do szkoly i mi potem to wypomnial jak zaczęłam sie z nim kłócić. albo jak mi cos przywiezie do szkoly do jedzenia to tez o tym musi wiedziec cala rodzina. on uwaza sie za psychologa:) dobrze przeczytaliście PSYCHOLOGA! najmadrzejszego czlowieka a nawet podstawówki nie skonczyl ale na zyciu sie zna błahahaha a najgorsze jest to ze na pol roku mnie mama z nim zostawia:( bo jezdzi pracowac we wloszech .. a on nic nie robi nic nie pracuje tylko lezy i mamra

ojca się nie wybiera jest jaki jest ale jest i to doceń kiedys sie wyprowadzisz z domu to sie zmieni a moze masz taki sam charakterek i dlatego dogadac sie nie możecie

ja nawet nie wiem czy sie znim podzielę oplatkiem... 2 lata temu on sie klocil z moja siostra to ona sie z nim nie dzielila oplatkiem..