Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataszarazdwa

zaręczyny

Polecane posty

Gość szczerze zamiast czekać
Sama się oświadcz :)

Gość no i to jest lipa
A pewnie skoro tak kobiety manifestują swoje równouprawnienie to może same zaczną się oświadczać ;)

Gość nie czekaj
A co, jeśli on nigdy do tego nie dojrzeje? Stracisz tylko czas. Znam ten ból... ja czekałam za długo.

ja mam podobny problem. Czasem zastanawiam się czy je jestem jakaś "felerna", że nie chce się ze mną związać... że mu na tym nie zależy.. Jesteśmy już 4 lata razem, mamy wspólny samochód, niedawno kupiliśmy wspólnie mieszkanie i zaczynamy remont, ale brakuje mi tego "czegoś"..

Gość no i to jest lipa
zawsze możesz postawić ultimatum jak tak pragniesz tych zaręczyn , "wiecznie młoda nie będę albo się zaręczasz albo się rozstajemy" hehe.

porozmawiajcie sobie o przyszłości co sądzi o małżeństwie i t d bedziesz wiedziała na czym stoisz może i czasy sie zmieniły ale to facet ma się oswiadczyć musisz go trochę naprowadzić np.jak bedziesz przechodziła koło jubilera zaciągnij go niby ogladać kolczyki i zainteresuj sie pierścionkami haha

Gość Kazub
po wacka wam te szopki ??

Gość beczka
faceci teraz tacy są zna ten ból

Gość no i to jest lipa
Najpierw zdefiniujcie słowo a raczej pojęcie normalny w odniesieniu do faceta , tylko nie wyjeżdżajcie z gadką o zarobkach bo akurat zarabiających facetów trochę jest i jest w czym wybierać i to takich o zarobkach powyżej 2000zł netto.