Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka321

Prezent dla mojego chłopa- foto

Polecane posty

Gość Mirabelka321

W tym roku mój chłopak dostanie właśnie taki prezent.jak wam się podoba ??? http://www.allegro.pl/item846567782_nowosc_pizama_meska_burst_henderson_xl_nieb.html jutro jeszcze chcę dokupić takie coś: http://www.allegro.pl/item845972798_new_rocket_2009_oryginal_kolyska_ab_trener_dvd.html umówiliśmy się, że prezenty robimy ok 200 zł ...

Gość Mirabelka321
no co nie podoba wam się ???

Gość Mirabelka321
up up - no powiedzcie czy mu się spodoba czy nie- chcę się psychicznie nastwić

Gość Motylek w klatce.
Takie sobie.

Gość Mirabelka321
ale to jest młody chłopak 22 lata- więc chciałam taką młodzieżową piżamę- pewnie będę musiła mu skrócić spodenki, bo on lubi krótkie

Gość Motylek w klatce.
No ale piżamka na prezent dla faceta? Chyba, że macie jakieś śmieszne piżamkowe wspomnienia :D Ja np chodzę w okropnej piżamce więc gdybym dostała inną od faceta pewnie byśmy się usmiali, jeśli jednak kupiłaś to ot tak to nie jest zbyt wyszukany prezent- ale może mu się spodoba. To drugie jest już lepsze aczkolwiek trochę tanie więc podejrzewam, że lipa, która szybko się zepsuje. Poza tym po sobie wiem, że brzuszki najlepiej robić bez sprzętu. A jesli w ogóle nie lubi ćwiczyć to rzuci w kąt i tyle :)

Gość Mirabelka321
To ławeczka do brzuszków- On teraz zrobił z chłopakami własną siłownie i mówił, że nie mają nic do brzuszków i wspominał kiedyś o takim czym.. może uda mi się znależ w sklepie bo na allegro już nie zdąrze

Gość bogaczka
moj chopak spi w pizamie od calvina kleina... :O nie odwazylabym sie kupic mu pizamy z allegro...

Gość hmmmmmscdvf
a po co mu ten wibrator analny?? czyżby robił to z tymi chłopakami z siłowni?? fuu

Gość Mirabelka321
ławeczkę chcę kupić orginalną w sklepie sportowym... No trudno najwyżej mu się nie spodoba ale ja już nie wiem co mam mu kupować na prezenty.. wszystko ma :/

Gość bogaczka
a pizame od c. kleina ma?? jak nie ma to mu kup :p

Gość Mirabelka321
z tym wibratorem to podszyw- piżamę kupiłam też w sklepie tylko taką samą.. chciałam wam pokazać tylko..

Gość Motylek w klatce.
Nic mu nie kupuj!! Zadbaj lepiej o siebie i za te 200 zł kup sobie jakieś fajne dodatki do kreacji na Sylwestra!! Nie opłaca się inwestować w "rzeczy" nietrwałe takie jak chłop :D

Gość Mirabelka321
wibrator analny oczywiscie dla niego a nie dla mnie on bardzo lubi jak mu cos tam wkładam podczas lodzika takze mysle ze mu sie spodoba co??

Gość Mirabelka321
za późno już kupiłam tą- w sumie to mogłam mu kupić jaką orginalną- masz rację, ale on lubi bardzo koszulki z napisami więc pomyślałam że ta mu się spodoba.. no i jeszcze kosmetyczkę dostanie nową.. Więc myślę, że z 3 prezentów któryś mu się spodoba...

Gość Wolvfram
powiedz dlaczego chcesz uszczęśliwiać faceta na siłę , odnośnie pidżamy - tak serio to wolałbym otrzymać jako prezent szlafrok w jednym kolorze, niebieski lub zielony

Gość ale z was para zboków
wstydżcie sie fuu

Gość ławeczki do brzuszku ktore
na silowni wyglaaja zupelnei inaczaje. o cos takiego: http://sportfit.pl/images/lawka%202.jpg a to co wkleilas to taki mangowy badziew:o

Gość Kazub
oj poracha obydwa

Gość Mirabelka321
no to zajebiście - mam nadzieję, ze jednak mu się spodoba- wkońcu jak wymieniał prezenty, które go interesują to wymienił te rzeczy- a nad ławką możę się zastanowię i kupie coś innengo