Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nie chce swiąt bo znowu bedziemy odwiedzac

Polecane posty

Gość

rodzine i kazdy bedzie zachwalał moje rodzenstwo jakie jest śliczne a mnie nie :O:O:O 😭 kurfa :O:O 😭

Gość
no :O:O ja jestem czarna owca :O:O :( Hinatka rozmawialiśmy o Tobie z naszym kolega Tuleja :classic_cool: nie wiem czy widziałąs?:classic_cool:

Gość
:O:O no włąsnie ,ale mnie to załamuje za kazdym razem tak samo :O:( 😭

Gość karpatka biala
Proponuje pierdolnac sie w leb :P dziewczeta :D

Gość karpatka biala
Moge Ci dac polizac moja piers , jesli masz ochote :P Mam male D ale jest D :D

Gość
karpatka --:classic_cool: ale żęs wymyśliła , no bomba nie pomysł :classic_cool: :O:O 🖐️ )) szokujaca--> :classic_cool: 🖐️ jak tam studia ? :classic_cool: :D:D

Gość
ale po prostu nie moge :( wszyscy maja zayebiste figury i normalne tzytzki i łąddne twarze :(😭 i tylko ja taki trep :O:O :(😭

eee :o tez mi rozmowa o mnie :classic_cool::O jakieś małe wspomnienie :P właśnie: gdzie sash? :(

Gość
Hiantka bo najlepsze kawałki wycenzurowali :classic_cool:)) :( Tuleja wysłałes ? bo nie wiem czy poczte sprawdzac ?

Gość
Sasha podobno ostatnio widziano w towrzystwie jednego z czlonków alkaidy :classic_cool: :> :D:D:D nie nie wiem gdzie jest a w razie jak nas czyta ma nadizej zę sie nie ob,razi o to [cool ]:>

nie no, on wie, że ja to fangirlka wszystkich kafegejów to wybaczy :):classic_cool: tu Leja, daj tę fotkę, bo Ty mówiłeś, że Pinokio wygląda ok, to masz coś z gustem nie tak :O:classic_cool:

Gość
rozwala mnie ten fotomontaż :D:D:D chocaiz kurcze chamski 😭 :O:O ale jego mina taka adekwatna :classic_cool: no wtedy to dla Ciebie tak nie bedzie miało żadnych nastepstw :classic_cool: ojcem przez to nie zostanieesz:classic_cool: ))

Gość
zawsze i wszedzie jestem najbrzydsza czy to w rodzinie czy po znajomosci :O mam dosc :O:O :/ 😭

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość
no jak niezmywalana to juz chyba na stałę :classic_cool: zrobie taka akcje w całym miescie , ajak mi bedzie za mało to i na świecie :classic_cool: i wtedy mnie wybiora na miss :classic_cool: jestem coraz bardziej sklonnna do takiej akcji :classic_cool: serio 😭 :( 😭 :O

Gość
jak wyglada teraz życie studenckie ? :classic_cool: imprezujecie? opisz bo wiesz ja studiuje dwa razy w miesiacu to ciezko sie do końca połapac :classic_cool: u mnie po staremu : dupa blada:/ :classic_cool: ale jakos trwam :classic_cool: :O:O

Mieszkam w akademiku, więc praktycznie zero prywatności. Niczego nie ukryjesz. Ogólnie bardzo otworzyłam się na ludzi, wcześniej też byłam ale to jednak nie to samo. Imprezy - tak.Często i intensywnie - w każdym tego słowa znaczeniu/ Czasami jest tak że imprezka jest w środku tygodnia do 3 nad ranem albo i dalej a zajęcia na 8 :classic_cool: Idzie się przyzwyczaić. Różne spontaniczne akcje itp itd. Fajnie jest studiować dziennie. A ty co studiujesz ? :D

Gość
:( 😭 tez bym tak chciała O:O::(😭ale jak nitz sie nie ukryje to i rozmiaru tzytzkó pewnie tez nie :O😭 fajnie masz:classic_cool: zazroszcze :P :classic_cool: moje studia sa nudne und beznajdziejne, nie mówie publicznie tutaj tzo, bo znaja miasto i jeszcze mnie zdemaskuja:O:O

Gość
:classic_cool: o kurfa :D:D:D tzytzki i pewnie nie tylko ? :classic_cool: może sie przed 26 rokiem życia wyobie z sylikonami to sobie jeszcze zdaze postudiowac :classic_cool:

Gość
studia a studia😭 beznadzieja życie przcieka mi miedzy tymi palcami :(: 😭 przez wyglad ja pierotle :( :O:O😭