Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inside of me

Bawiła się świetnie w piątek gdy ja byłem sam...

Polecane posty

O Jezusie... Ze sprzedawcą w sklepie też nie może rozmawiać? Zrobiła Ci awanturę, no cóż, bywa. Uważasz, że niesłusznie i pewnie masz rację. Ale sam teraz jesteś jeszcze gorszy. To kolega z pracy. Czaisz? Naprawdę uważasz, że nie mogli po prostu się polubić? Od razu zakładasz, że zaraz będzie Cię z nim zdradzać? No i czytam ze zrozumienie. Tylko przy każdym kolejnym poście, jak Ci się udowodni, że histeryzujesz bez powodu, to zaraz piszesz, że to nie to jest problemem ^^

Gość inside of me
No z tym forum to akurat racja. Ok, pójdę na piwo z kolegą, ale i tak będę ciągle myślał co dalej...

Gość nie masz jaj facet
skocz, zerwij z nią za to że piła z kimś innym herbate, rób co chcesz nam to wisi i powiewa 💤

Gość asiuuuulek
Nie słuchaj tych pierdół powyżej skocz itd. Jak dla mnie to szczerze mówiąc oboje jesteście winni. Ona naprawdę przegina, jeśli jest tak jak mówisz i robiła Ci awanturę o rozmowę z koleżanką, a Ty teraz masz prawo być zły, że Cie zostawiła w piątek, ale robisz się taki sam i zaczynasz panikować. Porozmawiajcie i problemie zazdrości i tyle. Nie ma sensu się nakręcać, bo oboje będziecie się tylko kłócić, a to bez sensu, jeśli naprawdę się kochacie.

Gość niedowiarkaaaa
Achaaaaa, to znaczy, że ty na gg możesz z koleżaneczkami pisać, a ona z kolegami rozmawiać nie???? Do tego te stawy, biedactwo, po prostu szlak Cię trafił, że ty niby cierpisz, a ona poszła do pracy.... Według ciebie powinna zostać w domu i zajmować się "dzieckiem" Żałosne na maxa.

Gość inside of me
Heh nie skomentuję powyżej. Przeczytaj całość.

Gość inside of me
Kolega, jednodniowy, w życiu go na oczy nie widziała.

Śmiać mi się chce z autora, zreszta wszyscy faceci, to takie biedne misie:O Kurwa mać gdzie są prawdziwi mężczyźni:O