inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Jeśli któryś z was jest inteligentny niech tutaj zajrzy:P...... oczywiście ja jestem na pierwszym miejscu wśród inteligentnych........ nie tylko prawików ale ogólnie wśród ludziów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALTER 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Buahahahahahaha :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Czy są tu jacyś inteligentni prawiczkowie? czekam.................:D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ALTER z czego się śmiejesz skarbie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALTER 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Nie, nic :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Może byś wyjaśnił/ła ten uśmiech?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddrrooppssikk Napisano Grudzień 21, 2009 jedno drugie wyklucza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALTER 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Nie chce mi się, poza tym nie jestem inteligentny :o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Grudzień 21, 2009 http://tworki.eu/index.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 ddddrrooppssikk to że ktoś jest prawiczkiem wyklucza jego inteligencje.......... to nie wiedziałem mnóstwo jest nieprawiczków...... jaki mamy inteligentny naród:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 BNB ----- oczywiście jesteś w składzie inteligentnych prawików :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddrrooppssikk Napisano Grudzień 21, 2009 musisz ,sie decydowac szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Jakoś dobrze mi z tym........... i nie spieszy mi się do niczego moge....... nawet umrzec jako prawik....... chyba źle zrozumiałe-a/ś temat..... ja szukam inteligentnych prawiczków.... a nie kogoś kto bedzie mi kazał tracic moje nic nie warte, nikomu nie potrzebne prawictwo:D :D :D :D to naturalna rzecz i nawet 40letni prawiczek mnie nie dziwi:D.... kogo teraz wkurzyłem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 21, 2009 No i nie ma tu inteligentnych prawiczków :( poza mną oczywiście:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach