Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniolek_8686

wielka czerwona plama na palcu

Polecane posty

Witam! Mam ten problem juz od ponad miesiaca.W okolicach palcow u dloni wyskoczyly mi rozne male krostki,mozna by je bylo podzielic na 3 rodzaje.Po ok 2 tyg zabliznily sie i zniknely,lecz na malym palcu nadal mam jedna wielka czerwona,wypukla plame,ktora sie rozrasta i wyglada jakby zczela sie luszczyc,swedzi tylko wieczorem jak sie klade spac.Maly palec jest bardzo spuchniety wraz z palcem serdecznym.Ostatnio nawet mialam spuchniety bok tej dloni.Oba palce sa przewaznie gorace .Jest to bardzo nie komfortowe dla mnie,gdyz nie moge calkowicie zgiac palcow i gdy sie uderze w ta plame,jest to bardzo bolesne.Lekarz przepisal mi masc na sterydzie mowiac,ze to chyba alergia,lecz mam wrazenie,ze to tylko pogarsza sprawe i zaprzestalam uzywania tej masci.Czy ma ktos pojecie co to moze byc?

plama zniknela,na jej miejscu zaczela luszczyc mi sie skora no i mam problem bo boli mnie gdy uderze sie w kosc na zgieciu to strasznie boli!!! natomiast na palcu serdecznym zrobily mi sie wybrzuszenia i to swedzi,moze mam tam wode?