Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuutttttt

jaką macie teraz temp. w pokoju w którym jesteście??????????????????????????????

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuutttttt

bo ja u siebie mam 14,5 stopnia.... :( a rodzice nie mają kasy na to zeby palić węglem tylko jakimś drewnem najgorszego gatunku.... :( czy tylko mnie jest tak ziiiiiimmmnnooooo?????? :(

Gość ddddrrooppssikk
to masz wiecej jak wczoraj ,ja mam 21;)

Gość ddddrrooppssikk
dobra poprawka 18

Gość nisiiikaa
ale na opłate energii elektrycznej zuzytej przez kompa maja :-) Gdybym nie miała kasy na opał w taki mróz i miałabym taka niska tem.w domu to odłaczyłabym kompa od internetu i ogolnie zaprzestała uzywania kompa.Wolałabym wydac te pieniedze na opał.

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość kasiulka fosiulka 22 aaa
u mnie tey yimno w pokoju chociay rodyice pala weglem,ale tey bzlo ye palili drewnem i cyzm sie dalo yebz woda bzla ciepla chociaył-..u mnie stare gryejniki w pokoju wiec siedye w kocu a tak moye y 13 bedyieł- u rodyicow y 21

Gość nisiiikaa
U mnie 26 stopni,dodam jeszcze,ze jestem przed wymiana okien drwenianych na plastikowe.Okna sa bardzo nieszczelne,ale jakby były plastikowe,to miałabym z 30 stopni.