Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu Nie wiem ile.mam cm, mysle ze to dopiero wychodzi pr,y wybrance serca, przy niej osiaga sie pelny wzwod, wtedy mozna mierzyc sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Dumb napisał: Ten tutaj to by z lezakiem sprzedal swoja matke za worek banknotow pewnie, tacy to sa przyjaciele. hehe. właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu Akurat co do zarobków to jak mi się chce, mogę mniej a mogę i więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, meesjasz napisał: właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał "Prawie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu Ja gdyby nie reklamy to ogladalbym tv ale reklamy wkurzajaz tutaj na kafe tez mam zablokowane reklamy of korz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mtjkp napisał: No tyle razy jej zyczylem raka.polamanego kregoslupa a ona mnie prosila kilka razy o foto pena niech juz ma.foto jesli chce, a nawet dwie.fotki, wysle jej Pewnie dla beki. Nic jej nie wysyłaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dumb napisał: Myślisz że leżak by chciał tani projektor ode mnie? Ja nie wiem czy mi go zazdrości takiego taniego bajeru z aliexpress mogę mu wysłać bo bardzo się burzy, ja za bardzo tv nie oglądam bo mnie usypia on tu prawie każdemu wszystkiego zazdrości xD bo prócz tych kilku rtv nie ma niczego więcej i na każdym innym polu jest sporo zacofany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu No z dwa lata temu chyba pierwszy raz, mysle ze z 3 razy albo 5 mnie pytala, a ja za kazdym razem odmowa Ona mnie kilka razy juz pytala, a ja nie dosc ze jej nie wyslalem to jesscze jej raka zycze Poza tym ja nie mam gdzie jej wyslac, wiec oczywoscie ze nie wysylam xD Musialbym jeszcze jej zaufac ze nikomu nie wysle Ale fotki sa i sie kurza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mtjkp napisał: No z dwa lata temu chyba pierwszy raz, mysle ze z 3 razy albo 5 mnie pytala, a ja za kazdym razem odmowa Ona mnie kilka razy juz pytala, a ja nie dosc ze jej nie wyslalem to jesscze jej raka zycze Poza tym ja nie mam gdzie jej wyslac, wiec oczywoscie ze nie wysylam xD Musialbym jeszcze jej zaufac ze nikomu nie wysle Ale fotki sa i sie kurza xD Jeszcze w ten sam dzień moon będzie miał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu No wlasnie, dlatego nic nie wysylam i nie wysle, ale fotki zrobilem w razie czego i sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 1 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Malowany napisał: Jeszcze w ten sam dzień moon będzie miał. Moon sra na wasze peny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 152 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, meesjasz napisał: właśnie dziś leżak priva waszego sprzedał tzn pisał ile zarabiasz, ale że w to nie wierzy i pewnie jesteś bezrobotna, bo niby lecisz na jakieś 2 nieruchomości moona i na jego zarobki xD nie wiem czy jeszcze ktokolwiek w cokolwiek uwierzy temu mitomanowi, z elką też w prawie wszystkim kłamał Tak, wedlug niego każdy leci na nieruchomości i kasę. Nic nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libеd napisał: Moon sra na wasze peny Na mojego tylko pluł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Na mojego tylko pluł Podobało ci się? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Mtjkp napisał: Ja gdyby nie reklamy to ogladalbym tv ale reklamy wkurzajaz tutaj na kafe tez mam zablokowane reklamy of korz Ja sobie na kompie czy lapku puszczę czasem cos ale wolę czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libеd napisał: Podobało ci się? xD Szczerze? Średnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Szczerze? Średnio. Poka swojego kochany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu Ja bym pokazal ale nie mam gdzie pokazac, a tu nie wrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu A jakby zebrać 10 różnych kutang i wśród nich swój i żeby zgadli który jest twój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu Nie ma opcji Zebym wyslal klaudiuszowi foto siusiaka to za priv i musialbym jej ufac, a ja jej nie ufam, wiec nie bedzie foto, tak sobie zrobilem z nudow fotki i wrzucilem na dysk mejlowy i sobie leza, i pewno ich nikomu nigdy nie wysle, zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu Ale kto pozna osobę po siusiaku jakby 10 wymieszać różnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, libеd napisał: Poka swojego kochany xD To ty libed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu Szkoda ze z karteczka z dedykacja dla klaudiusz nie zrobilem, ale to byla chwila natchnienia, ale juz mi nie stoi i opadl niestety, ale fotki sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mtjkp napisał: Szkoda ze z karteczka z dedykacja dla klaudiusz nie zrobilem, ale to byla chwila natchnienia, ale juz mi nie stoi i opadl niestety, ale fotki sa xD Możesz zrobić dziurę penem w karteczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu moge tez zrobic w stanie spoczynku i z karteczka z dedykacja obok i 3 fotki pena dla klaudiusza, ale ona nie zasluguje chyba na to, poza tym woli male pasztetowe ze stulejka, to trudno, prosic sie nie bede xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu Ja bym nie chciała no bo to icky takie jakby było się pedo tak wyciągać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 3 godziny temu Już lepiej dûpe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 3 godziny temu no to doope z dedytkacja dla klaudix a nie pena, tez moglbym, ale ja nawet jej nie znam i nie mam kontaktu do niej, wiec to tylko marzenia, ktore sie nigdy nie spelnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jakos mi sie nie chce sciagac na dysk foty penow z neta i robic kolarz penow i ktory moj, zacny pomysl, ale jestem zbyt leniwy, i nie lubie patrzec na siusiaki innych samcow, moj mi sie najbardziej podoba Edytowano 2 godziny temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach