Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszek

Wax odżywka do włosów

Polecane posty

Gość kawoszek

Czy ktoś stosował tę odżywke, czy to prawda, że działa rewelacyjnie na wypadające i zniszczone włosy?kupiłam dziś i nałożyłam , jestem ciekawa efektów, dodam,że bardzo wypadają mi włosy

tak-juz po 3 zastosowaniach o ponad połowę mam mniej wypadających włosów. Nawet bym powiedziała,że prawie nic nie wypada mi przy myciu:))) POLECAM.Ale ten oryginalny Wax,nie podróby!

Gość ikjthmr
a jakiej firmy jest oryginalny?

Gość
a ja mysle ze na kazdego ta odzywka działa inaczej , mi równiez wypadaja wlosy juz od 3lat(nadal nie wieadomo co jest przyczyna) i wax w ogóle mi nie pomogl, wrecz nasilił wypadanie, wlosy byly owszem fajnie gładkie, lsniące, ale na wypadanie nie pomogl nic a nic, a uzywalam z waxów z 3 firm;

Gość Tak właśnie
Ten czarny wax jest super!

Gość Nie używajcie tego
który ma w składzie SLS czyli laurylo siarczan sodu on je jeszcze bardzie zniszczy warto poczytać na KWC- wizaż tam jest opisane i tutaj te z: http://www.biochemiaurody.fora.pl/oczyszczanie-skory,2/sodium-laureth-sulfate-i-sodium-lauryl-sulfate,152.html

Gość zrób test teraz
dla mnie wax to gówno i uważam ze jest beznadziejny:o maska z żółtka, nafty kosmetycznej i olejku rycynowego podziałał u mnie dużo lepiej

Gość Selective.com.pl
Jeżeli chodzi o odzywki oraz pielęgnację włosów to w szczególności polecam profesjonalne produkty z serii Pro-Tek Selective Professional. Używane sa niemal we wszystkich salonach fryzjerskich i świetnie zdają egzamin.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Won z tym selektywnym spamem !

Gość Siuuup
Odżywka jak odżywka, najwalniejszy by była dobrana pod przyczynę inaczej nic nie zadziała. Niestety ale nie wszystko dla wszystkich ;/ Jeśli chcesz wiedzieć czy u Ciebie zadziała to musisz spróbować. Ale jeśli kwestia leży po stronie hormonów to żądna odżywka nic Ci nie pomoże niestety ;/ https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość monikamonikamonikamonikamonika
nic dobrego w skladzie to to nie ma, silicony. moze sprobuj brac witaminy z grupy b i a+e ja je teraz biore i mi wypadaja 2 przy myciu i 3 przy czesaniu

Gość gość
Ja stosowałam po ciążach w wypadały mi strasznie. Efekt był fajny, włosy nie wypadały, odrastały szybciej i były takie lśniące, dobrze odżywione. polecam