Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezafajnie

płacz czy powinnam iść do psychologa?

Polecane posty

Gość niezafajnie

mam 17 lat i moim problem jest nie panowanie nad płaczem.. w sytuacjach takich jak kłótnia czy dyskutowanie normalnie zaczynam płakać jak bóbr.. z tym się nie da żyć.. np. w domu gdy dyskutuje z rodzicami o czymś na czym mi zależy, albo o rzeczach związanych ze mną że chciałabym iść na impreze czy na coś, oni wysuwają swoje wnioski ja swoje.. i zaczyna się płakać, drżenie głosu.. szczególnie kiedy nie idzie po mojej myśli.. bo jak jest dobrze to płacz tak jakby zanika.. ale jak rodzice nie zgadzają się na coś a ja dalej próbuje ich przekonać zaczynam po prostu płakać.. albo w szkole.. nie mam mowy o poprawie oceny nauczyciel mówi nie ja się staram dalej nie.. i nagle napływają mi łzy do oczu.. i chce mi się płakać... strasznie sie z tym czuje.. czym to jest spowodowane? inne osoby normalnie mogą dyskutować a ja.. płacze.

ty wiesz co ja mam tak samo jak ty tylko że ja jestem rok młodsza od Ciebie:) mam tak samo, nawet jak ktoś mi coś przykrego powie , albo jak ja mówe o czymś ważnym to zarza chce mi się płakać:( nie wiem czemu tak jest