Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość something wrong

inteligentni i wrażliwi mają w życiu gorzej

Polecane posty

Gość something wrong

ludzie inteligentni i wrażliwi widzą rzeczy , których inni nie potrafią dostrzec

Gość anoooo
no tak niestety...

Gość novaaa
masz 100 % racji

Trzeba było jeszcze napisać, że ludzie mądrzy są taaacy biedni i w związku z tym cholernie źle Ci w życiu ;) Ty jesteś alfą i omegą, a inni mogą Ci buty czyścić i tak okropnie się czujesz oddychając tym samym powietrzem co oni ;] Według mnie osoba inteligentna powinna sobie radzić w życiu, a nie zakładać durne tematy na Kafe jak to jest jej źle ;P

Gość ehhh34
Dokladnie ludzie wrazliwi maja przesrane

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: listonic.pl/testerka3/choinka

Gość Zima jest wspaniała
Potwierdzam zadaną tezę jako osobistość niesłychanie wrażliwa i dość inteligentna.

Gość Zima jest wspaniała
Odmiana losu, Luśka, leży w Twoich własnych rękach...

S---inteligentni i wrażliwi inteligencja to myślenie,wrażliwość to empatia nie mają gorzej,mają lepiej,no chyba że wrażliwość mylą z naiwnością.

Gość Zima jest wspaniała
A tam, Luśka, zestaw równie banalny, co niezbędny. Nie obwijając w bawełnę stwierdzam, co oczywiste, że "chłopa ci trzeba" i tyle...

mają lepiej... a rzeczy których inni nie potrafią dostrzec? to jakie rzeczy których nieinteligentni nie widzą?> wystarczy włączyć tv by przekonać sie że świat to jedno wielkie bagno.

mają lepiej... a rzeczy których inni nie potrafią dostrzec? to jakie rzeczy których nieinteligentni nie widzą?> wystarczy włączyć tv by przekonać sie że świat to jedno wielkie bagno. sami, przetlumacz sie na j polski

ale jesteś wredny nie chciałam by ktoś wiedział o moim pomarańczowym nicku ale Ci odpowiem ''inteligentni i wrażliwi mają w życiu gorzej'' takie teksty piszą ludzie którym coś nie wyszło,ale tłumaczą sobie wszystko inteligencją czy wrażliwością/ Niektóre osoby zwalają wszystko na swoją głupotę niedojrzałość itd. Dla mnie to tylko wybielanie się nic wiecej. zrozumiałes --czy nie?

ale jesteś wredny nie chciałam by ktoś wiedział o moim pomarańczowym nicku co ty pleciesz, przeciez sie zupelnie nie kryjesz ale Ci odpowiem ''inteligentni i wrażliwi mają w życiu gorzej'' takie teksty piszą ludzie którym coś nie wyszło,ale tłumaczą sobie wszystko inteligencją czy wrażliwością/ Niektóre osoby zwalają wszystko na swoją głupotę niedojrzałość itd. Dla mnie to tylko wybielanie się nic wiecej. zrozumiałes --czy nie? ten przekaz byl bardzo klarowny, co wiecej potwierdza to co napisalem wczesniej - trawa u sasiada jest zawsze bardziej zielona tak czy siak, nie padl tu argument na twoje "maja lepiej" bo "nie popelniaja bledow" to jakby z lekka wydumany argument

Inteligencja i wrażliwość nie muszą i - jak dowodzą badania - często nie idą w parze z inteligencją emocjonalną. zważywszy na fakt (również przebadany socjologicznie), ze podobno gros satysfakcji normalny człowiek czerpie z udanych relacji z innymi ludźmi, trudno mówić, ze inteligentni mają lepiej, bo z rachunku prawdopodobieństwa wynika, ze to oni popełniają więcej istotnych błędów.

tak czy siak, nie padl tu argument na twoje "maja lepiej" bo "nie popelniaja bledow" to jakby z lekka wydumany argument nie mam czasu na rozmowę ,jeszcze nic nie zrobiłam ,a już prawie 13-sta nie popełniają dużych błedów tak zwanych życiowych--o to mi chodziło. pa