Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małrycyna2

Oczy, oczy, oczy. A co jak się w nie patrzy ?

Polecane posty

Gość Małrycyna2

Właściwie jest tak, że jak z kimś gadam to zawsze gapie się w oczy. Taki nawyk, szczerej do chamstwa osoby. Ale czasem jest tak, że wymieniam się z chłopakami, których znam, choć też nie zawsze, głębokimi, dość długo trwającymi spojrzeniami i do tego jakiś skromny uśmiech. Zastanawia mnie jedno, czy takie gapienie się w oczy ma jakieś głębsze przesłanie... Jak Wy sądzicie ?

Gość jestes pewna siebie osoba
bardzo takie lubie. jezeli do tego masz ladne oczy to juz sie zakochalem:D

Gość masna
Jakby tak głębiej pomyśleć, to w oczy patrzy się osobą, które się nam podobają. Ja tak sądze.

Gość Małrycyna2
;) Mówcie dalej ;)

lapiej wrzuc zdjecie oczu:P a tak powaznie to zalezy od kultury. w kulturze europejskiej patrzenie w oczy jest wyrazem szacunku i uwagi poswieconej drugiej osobie. w japoni np nie patrzy sie w oczy osoby postawionej wyzej.

powiem ci tak:: ja jak z kims rozmawiam i oczekuje szczreosci to patrze sie tej osobie w oczy, jezeli odwraca wzrok to znaczy ze nie jest szczera, czegos sie boi, natomiast jezeli ja cos chcem ukryc to tez odwracam wzrok, nie umiem klama w zywe oczy i tyle,zaraz sie pesze Uwielbiam patrzec w oczy mezczyznom zwlaszcza tym co mi sie podobają, wiem ze mam duze oczy a jak je pomaluje, podkresle odpwodnio to faceci padaja na kolana ( nie zebym sie chwaliła) aleja osobiscie uwielbiam patrzec sobie w oczy :p

fajnie jak laska potrafi zrobic użytek z oczu

Gość Małrycyna2
e tam... nie chce mi się robić. Może kiedyś Wam pokaże ;) A te kultury... nie wiem czy dla 18-latów miałoby to jakiekolwiek znaczenie ;P serio. Szacunek bardziej mi podchodzi.

Gość hahahah__
apropo oczu to był taki film: 'oczy szeroko zamkniete'

Gość szafirowe oczy oczy
ja mam podobno ładne oczy, często obcy męzczyzni wpatrują sie, ja jednak nie potrafie dlugo utrzymac kontaktu wzrokowego, strasznie się krępuje...jak nad tym popracowac????