Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

do pytajacych o wzrost...

Polecane posty

sluchajcie - milosc nie wybiera - wec skonczcie drodzy autorzy chyba 3 juz dzisiaj topik czy dziewczyna przekreslilaby niskiego faceta. moj jest wyzszy o jakies 3 cm, co mi nie przeszkadza, szpilki uwielbiam, ale nie sa mi one do szczescia potrzebne. jesli jednak mialybyscie sie go wstydzic przed kim, gdziekolwiek tylko dlatego ze jest niski juz okazujecie mu brak szacunku zastanawiajac sie nad taka glupota. znam osobsce małżenswto - ona niezle przy kosci, wysoka. on chudy i niski a splodzili trojke slicznych dziewczynek i sa malzenstwem z dosc dlugim stazem.

ile masz wzrostu. zakładamy bo czujemy się odepchnięci,chcemy to jakoś odreagować użalając się czy szukając płonnej nadziei na lepsze jutro

Gość no i to jest lipa
to taka tradycja na kafeterii jak licytacje typu : facet bez samochodu , 19cm penisa, łyżworolek , mniejszy niż 196 cm nie ma szans na prawdziwą kobietę . Zawsze ktoś się zbulwersuje i jest śmieszno i straszno :D

Gość jak mnie wkurwiaja takie temat
chyba liczy sie czy sie kochaja a nie to ile maja wzrostu (kasa też sie liczy:D)

jak widać po jednym z powyższych postów nawet te niższe kobiety wolą wysokich ... i nadal się dziwisz,że zakładamy topici ?

ja mam 172cm wzrostu moja kolezanka ma 168 a jej facet jest odrobinke nizszy. czy pytałam sie kiedykolwiek czy im to przeszkadza? nie - ppo co ich denerwowac

nie. ale rzadko spotyka się kobiety,które biorą sobie równych sobie wzrostem facetów a o niższych od siebie już nie mówiąc...

oczywiscie ze sie dziwie bo to nie jest koniec swiata. kazda zmora ma swojego amatora. tak samo nie lubie gdy ktos zaklada topik by sie poradzic, wyzalic a ludzie sie z niego nabijaja, ponizaja. nie pasuje im- niech nie czytaja... albo jak nagle zmieniaja temat - i goscie zaczynaja sie klocic miedzy soba zamiast pogadac z autorem.. brak kultury na kafeterii po prostu :P

Gość no i to jest lipa
to nie brak kultury to specyficzny klimat tego forum jest to coś jak bigos cygański :D

to ja chyba mam bardzo dziwnych znajomych... naprawde. bo sporo takich par mnie otacza. poza tym - bierz pod uwage to, ze statystycznie to kobieta jest nizsza, slabsza a facet wiekszy, silniejszy - jednak wszystko tez od uwarunkowań genetycznych zalezy. stad jednak jest wiecej par gdzie to mezczyzna jest wyzszy.

no taka już przypadłość Internetu,nie wiem czy tylko polskiego,bo na zagranicznych stronach nie byłem,wszędzie wzajemne ubliżanie i zbaczanie z tematu narzuconego przez autora.

no tylko kobiety w dzisiejszych czasach są doś wysokie,większość mojego wzrostu,a faceci to większość 180 i więcej,wiem bo u mnie na kierunku tak jest,nie ma niższych ode mnie,jest kilku równych mi a reszta wyższa i to najczęściej "o głowe" '.