Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Odchodze od zmyslow

Polecane posty

Gość Nich Twoja atka zdycha
Ta stara kurwa syfilis roznosiła w burdelu

Gość pałka zawsze stoi
zalezy kto. czesc 'pomaranczy' obraza tutaj autorke, i mozna za to isc pod sąd... ale ja po prostu napisalem ze jej post jest nie na temat! nikogo nie obrazam - stwierdzam fakt.

Gość depeche111111111
depeche,wiesz ze jestes szmato? kutas ci w ryj

Gość xkortekser
Nowu w zyciu im nie wyszło.. :P Nie mart sie depeche, oni się tak dowartościowują. Masz 16 lat, jesteś jeszcze młodziutka dlatego! nie przejmuj sie co oni pisza :) Pewnie gdzieś jest korek, nie ma zasięgu. Dłużej zostali u znajomych i zebrali sie 19 45. Są w drodze :):):)

palka- dobrze, masz racje.. i co w zwiazku z tym? pisalam- jak cos sie nie podoba to zegnam. a pomaranczkami sie nie przejmuje, natomiast martwie sie i to bardzo o moja rodzine.

Gość pałka zawsze stoi
to idz na inne forum, tutaj gadamy o zyciu uczuciowym - a wiec dla babek: o kontaktach z facetami, dla facetow: o seksie i ostrym rznieciu. kapujesz?

Gość xkortekser
czemu ją wyzywacie tak od dziw3ek?? Wypowiadała się ze nie jest juz dziewica?? W sumie depeche schame of u jak nie jestes :P :)

Gość xkortekser
hahha a coś ty się tego tak uczepił kolego? Może pisac o czym chce póki admin na to pozwoli. a ty gówn8o teraz zrobisz :) Z całysz szacunkiem, ale zwróciłem uwagę na twoje wypowiedzi bo pisałems w tryie rozkazującym, a powinienes po ludzku wytłumaczyc, napisac

Gość Dorinka
ja bym się też martwiła :( kilka godzin spóźnienia to nie jest 15 minut ale oczywiście nie strasze i mam nadzieję że nic sie nie stało...bardzo dziwne że oboje nie odbierają tel.

Gość xkortekser
ide kur4wa spac! dobranoc. Depeche napisz jutro jka sie sprawa wyjaśniła - czytaj o której wkoncu wrócili do domku. Heeej

palka- widze ze niudolnie starasz sie byc smieszny nawet lekko ci sie udalo, gdyby nie obecna sytuacja prawdopodbnie uznalabym to za calkiem zabawne. :P kortexer- nie wiem czemu mnie tak nazywaja i niewiele mnie to obchodzi... ani dzisiaj, ani wczoaj, ani jutro :)

Gość pałka zawsze stoi
obiecuje ci ze za niebawem znikniesz z tego topica. zglosilem juz moderatorowi, ze piszesz posty niezgodne z tematyka forum. zegnam.

Gość pałka zawsze stoi
usunac ta laske z forum!

Gość pałka zawsze stoi
idz w pizdu stad

Gość twarzzzzzz
i jak tam depeche15? mam nadzieje że wsyztsko skończyło się dobrze