Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Stosunek Dojrzalych kobiet do młodych mlodszych mezczyzn

Polecane posty

Jak sądzicie co najczesciej stanowi podstawe romansow Dojrzalych Kobiet z mlodszymi mezczyznami?? czyzby sam seks? ze niejako jest dla dojrzalych kobiet abrdziej atrakcyjny niz z przemeczonymi ,zestresowanymi praca samcami w wieku dojrzalym??? a moze sam prestiz obcowania dojrzalej kobiety z mlodszym o parenascie lat od siebie facetem??? na co Wy dojrzale kobiety zwracacie uwage rozgladajac sie za mlodszym modelem? jak wogole zainicjowany moze zpstac taki romans??? wydaje mi sie to bardzo interesujaca kwestia....wobec czego licze na przemyslane posty z gramem refleksji Pozdrawiam wszytkich zagladajacych

Gość ja lubię młodszych mężczyzn
choć mnie to trochę przeraża (presja społeczna). Chodzi zasadniczo o to, że są "niezepsuci", wierzą w miłość, dbają o kobietę, kochają bardzo intensywnie - tacy romantycy idealiści. To miłe dla kobiety, zwłaszcza dojrzałej i powiedzmy "znużonej" dorosłością.

Gość MilenkaM30
nie chciałabym z młodszym facetem :( wole dojrzałych zdecydowanie

Gość ja lubię młodszych mężczyzn
No trochę hamuje. Dodam, że nie jestem aż tak dojrzała, mam 24 lata, ale są już młodsi ode mnie. Z doświadczenia wiem (napomnkę że nie jest to jakieś supewielkie doświadczenie), że facetom ta różnica wieku nie przeszkadza ani trochę, bardziej mi (takie głupie myślenie: co koleżanki powiedzą że mam 5 lat młodszego chłopaka), ale zaraz mówię sobie, że to głupie przejmować się opiniami koleżanek i cieszę się facetem. Nigdy nie chcialabym, żeby uważał, że się go wstydzę, prędzej bym go rzuciła. I na ogół te związki były lepsze, fajniejsze niż ze starszymi facetami, a rozpadły się z tak samo głupich powodów.

Nie jestem w stanie sie w tym momencie w zaden sposob ustosunkowac do twojej wypowiedzi poniewaz nie zaliczam sie do super mlodych bo mam 23 lata czyli niejako powoli cie doganiam...wiec zapewne nie mialas na mysli kogos mojego pokroju jedynie takich poczynajac np od 18 lat mowiac ,,facet mlodszy " no bo taki faktycznie niejako jest dla Ciebie mlodszy ale ja???? ja to juz stary zepsuty kon lol