Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentny i mądry człowiek

Dwie osoby z kafe poprawiły mi dzisiaj humor...

Polecane posty

depech może teraz uwierzysz mym słowom gdy tamtą maskę zdejmę i tę założę, którą zmuszonym był nosić by podszywacza wrażego zniechęcić i zgubić skąd wiem? pytasz o moje zdanie o offermie? czytam go od dawna i to jest moje źródło wiedzy oczywiście to tylko uproszczony opis zaledwie kilka słów ale tak to mniej więcej z nim jest ludzie, którzy nie stają przed określonymi realnymi problemami, przybierają często postawę autorytatywną (co nie znaczy, że niesłuszną moralnie, merytorycznie) wobec takich zagadnień, które ich wprost nie dotyczą i wobec osób, które tymże problemom nie podołali nie twierdzę, że cnota offermy w całości wynika z konieczności ale bez weryfikacji jego zdanie może być wartościowe ale on sam nie jest wiarygodny, zaperzając się i irytując

Gość Jestes zwyklym gnojem
Jak podlym musisz byc czlowiekiem skoro sprawia ci radosc , ze ktos po kims jezdzi.

Gość offerma - dalej masz zly humor

offerma jedziesz hipokryzja. W temacie z bmblondynem to ty wlazles z butami w jego sprawy i zaczales go po chamsku go wyzywac. I ty masz czelnosc pisac , ze meczy cie jak ktos cos pisze o tobie?

ty masz chyba manie przesladowcza albo urojenie popularnosci. A hipokryzja jedziesz , ze az huczy. Skoro sam ublizasz innym to licz sie z tym , ze inni beda jechac po tobie. Tyle , ze baron jest za bardzo kulturalny aby wyzywac tak po chamsku jak ty. On to robi w bialych rekawiczkach. BTW masz jakies 3 zyczenia dla zlotej rybki na swieta?

To sie da bardzo prosto zalatwic. Sam przeanalizuj swoje zycie i opisz je tak jak uwazasz. Wtedy nikt nie bedzie snul zadnych domyslow , wszystko bedzie jasne i oczywiste. Kupiles juz prezenty pod choinke?

Zetknales sie kiedys z takim okresleniem - poczucie humoru?

Gość do blomblom - zajrzyj do
swojego tematu. Tam bylo pytanie dla Ciebie