Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moja walka

Walka ze swoimi słabościami- reaktywacja

Polecane posty

to co? każdy przedstawia swój plan diety? ja planuję rano ok.30min ćwiczeń, kawa, płatki pełnoziarniste z mlekiem, ewentualnie jabłko lub inny owoc, potem jakaś kasza albo ryż brązowy z warzywami, ewentualnie kawałek chudego mięsa lub zupa, na kolację serek wiejski z jakimś warzywem albo jogurt naturalny plus owoc , przez cały dzień dowolna ilość owoców i warzyw (najlepiej surowych) i dużo herbat, w moim przypadku głównie owocowe, ale też zielona, czasem czerwona. kto jeszcze wrzuci swój plan?

witam w Nowym Roku wszystkim wam dziewczynki zyczę osiągnięcia sukcesu mam nadzieję że teraz w końcu topik sie rozkręci pamparam Twój plan jest ok na pewno skuteczny ja sobie obiecałam w 2010 roku że bedę konsekwentna i egoistyczna dla siebie i osiągnę swój cel a moim celem jest 65 na wadze i od teraz biore sie ostro do roboty jak wcześniej pisałam mój pierwszy cel to 7 na wadze

Hej. Mogę się do Was dołączyć? Ja nie mam kilogramów, które chce zrzucić, ale cierpię na brak paznokci ;P Cały czas czuję potrzebę ich obgryzania. Próbowałam już chyba wszystkiego... Nawet zakażenie jednego z palców niczego mnie nie nauczyło... Ps. Wszystkim Wam życzę tego, by ten rok był lepszy od poprzedniego. ;*

Gość rozmiar 38
Dziewczyny jesteście wspaniałe! Wierzę w Wasz sukces. Życzę powodzenia!

Hej, troche mnie nie było ale myślę żę od poniedziałku będe już regularnie. Ja również dołanaczam się do życzeń Mojej walki :) i oczywiście Tobie życze by wszystko co założyłaś się spełniło :) Ja mam dziś trzy dnie diety za sobą i jest ok :)

cześc dziewczyny jak obiecałam wczorajszy dzien był dietkowy i tego sie będę trzymać nie odpuszczę tym razem witaj rozmiar 38 dołącz do nas jeśli masz cos ciekawego do dodania moze nam coś podpowiesz w kwestiach diety? dzis u mnie troszkę śniegu spadło ale i tak pogoda jak na 2 styczeń jakaś dziwna

a co tutaj tak pusto?:( hej dziewczynki nowy rok juz sie dawno zaczął a wy co? prosze o jakies odchudzaczki no dawajacie u mnie dietka utrzymana wczoraj stanełam na wadze i było 80.7 mam nadzieje że tendencja spadkowa sie utrzyma:-D

witam, czy mogę się do Was przyłączyć? boje się, że sama nie dam rady, już tyle razy próbowałam z odchudzaniem, że nie wierzę, że się uda. Ale próbuję raz jeszcze

Gość sonya92
Ja wczoraj pokonałam walkę ze strachem przed igłami ;P Od 2.1.2010r w moim języku błyszczy się mała tytanowa kuleczka. A z paznokciami walczę. Chyba ide na tipsy ;P

witaj Regina 30 przyłącz d o nas zobaczysz że tym razem sie uda pisz jak najwięcej o swoich porażkach i o swoich wygranych też każda wygrana pokusa to bliżej kroczek do celu uda nam sie razem trzymam za ciebie kciuki i za reszte dziewczyn też

Muszę sie Wam pochwalić mały sukcesem (choć dla mnie ogromnym), byłam dzisiaj u koleżanki i NIE zjadłam nawet kawałka ciasta! a koleżanka miała sporo słodkości i innych smakołyków. Ale nie, uznałam, że pora coś zmienić z Nowym Rokiem. Dziewczyny a Wy ćwiczycie? jakie ćwiczenia polecacie? muszę zacząć od czegoś łatwego, tylko nie wiem od czego?

brawo regina no widzisz a jednak sie da małymi kroczkami do celu powoli byle skutecznie co do ćwiczeń to u mnie stoi stepper i od tego tygodnia zaczynam chodzic z kumpelą na aerobik

Ależ zimno na dworze brrr, aż mi się wstawać nie chciało. Ale u Was pewnie podobnie :O bo głoszą, że takie mrozy wszędzie.

Hej, ja na dietce 7 dzień - ale niestety wczoraj zrobiłam sobie DD - czyki dzień dziecka i jadłam to co niewskazane a dziś czuje sie poprostu źle :( Dziś wybieram się na spcer z kijkami by toszke odpokutować.

Gość aisa444
Hej pozdrawiam wszystkich! Bardzo chcę przyłączyć się do Was. Jestem w podobnej sytuacji jak moja walka ,zajadanie problemów waga 82,5 do stracenia w pierwszym celu 10 kg. Wiem ,że można bo w 2008 roku udało mi się zgubić 8 kg w 2 miesiące, ale do dnia dzisiejszego przybyło ponownie 7. Potrzebuję motywacji i wspólnej rywalizacji, myślę ,że tutaj ją znajdę. Proponuję ponowne ustalenie dnia ważenia oraz mierzenia bo czasami przyrost wagi mięśniowej chociaż chudniemy nie pokazuje spadku w kg. Dzisiaj wybieram się na aerobik.

Gość aisa444
Czy ten topik istnieje jeszcze?