Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiuuula

dziury po tradziku-korektor głębokich zmarszczek?

Polecane posty

dzien dobry. mam mnostwo dziur po tradziku. moja cala cera sklada sie z drobnych i nieco wiekszych ubytków w skorze co mnie niesamowicie krepuje :( stosowalam juz mnostwo masci,kremow,zeli. niestety na nic. ostatnio zastanawialam sie czy nakladajac korektor (np. nivea visage DNAge zone action) ktory stymuluje odnowe komorek od zewnatrz nie wypelnil mi nieco tych dziurek. co o tym sadzicie?

Gość krucafuks
Zamaskuje nieco, ale ich nie wyleczy. Z domowych sposobow slyszalam o kapsulkach z witamina E- lamiesz i wcierasz w skore + oczywiscie scieranie peelingami. Poszperaj po necie, bo nie wiem jakie sa efekty. Opcja druga to kwasy u kosmetyczki, wiem, ze dziewczyny eksperymentuja tez z tym w domu, ale mozna sie poparzyc. Laser typu Fraxel jest podobniez najskuteczniejsza metoda, lekarz decyduje ile zabiegow bedzie potrzebne, skora bardzo szybko dochodzi do siebie, minusem jest cena.

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: listonic.pl/testerka3/choinka

Gość ILASKA
absolutnie kwasów nie rób sama.mozna buzie poparzyc i bedą strupy na twarzy. owszem są kwasy, które po 15 minutach same ulatniają się ale one nie pomogą. tylko kwasy w dobrych gabinetach kosmetycznych albo dermatologicznych mogą pomóc, takie z neutralizatorem.ale trzeba całej serii. najlepszy byłby laser ale to jest droga sprawa.

Gość ILASKA
no mozna robic, ale jesli ktoś nieumiejetnie je dobierze bo nie ma bladego pojecia to moze sobie krzywde zrobic. kazda skóra ma nieco inny odczyn ph i nalezy wzgledem tego dobierac kwasy tez o odpowiednim ph. mozna sie poparzyc, moga powstac blizny. kazda skóra inaczej reaguje na kwasy. a kwasy sa różne o róznym stopniu intensywnosci. ja w domu tez robie kwasy ale one utleniaja sie na skórze. i sa słabsze niz te w gabinetach kosmetycznych czy dermatologicznych. działaja raczej jak dobry peeling ale wielkiej poprawy nie ma. sa za słabe.