Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyuuuiiiooo

przesyłki-opek

Polecane posty

Gość yyyuuuiiiooo

Zamówiłem towar na allegro, zapłaciłem (prawie 2 tys.), sprzedawca wysłał go w czwartek kurierem i do dzisiaj go nie ma. Do Opeka nie da się dodzwonić, sprawdzałam status przesyłi - w piątek u kuriera, potem wróciła na magazyn, wczoraj rano znowu pobrał kierowca, i jest info, że niby "awizo" w południe, ale kurier do mnie nie dzwonił, a wyszedłem tylko na godzine. I co dalej??? ten Opek to chyba jakaś pojebana firma. Kupowałem juz tyle i pierwszy raz jakieś chore akcje. Co tu robić dalej???

Gość yyyuuuiiiooo
???

Co do firm kurierskich nie polecam SIÓDEMKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyjechał kurier, który mnie obrażał, choć widział mnie 1 raz na oczy przy współpracownikach, bo przyjechał do mnie do pracy... Zadzwoniłam do nich,żeby wszystko powiedzieć, ale jakaś damulka z siódemki, która odebrała powiadziała tylko, że porozmawiają z tym panem. A teraz widziałam go znów u nas w pracy, coś przywoził.

Gość jesteś śmieszna
Uważasz, że powinni zwolnić pracownika, bo jakaś paniusia stwierdziła, że był niemiły? Przecież na tej zasadzie by musieli pozwalniać wszystkich :)

Gość yyyuuuiiiooo
Poczta lepiej pracuje niż ten pieprzony Opek. Kurde a tak mi zależało, żeby szybko przysłali ten towar :(

jesteś śmieszna chyba nie zrozumialas jednej rzeczy Koleś wchodzi do mojego miejsca pracy i podczas mojej pracy i zaczyna od słów: Co telefonu nie łaska odebrać, co pani sobie myśli, że ja bede latał za pania..., a potem jeszcze "a teraz pojade do kuratorium naskarżyć na panią". Nie wiem o co mu chodziło- byłam w szoku!!!!! Nie wiem facet ma pretensje, że studiowałam, uczyłam sie i teraz pracuje w szkole, a nie tak, jak on? Moim zdaniem przy takim bezrobociu, kiedy na jego miejsce jest tysiąc miłych, sympatycznych osób powinni go zwolnić!!!!! W dodatku psuje wizerunek firmy.

Gość jesteś śmieszna
Ty też chyba nie zrozumiałaś jednej rzeczy. To jest tylko twoja wersja wydarzeń, kurier zapewne widzi to zupełnie inaczej. Poza tym widać od razu, że jesteś pieniaczką. PS Jesteś śmieszna chlubiąc się tak tą swoją pracą w szkole :D

Gość ggsggbbdr
do cux ----- masz błąd w stopce " pyta klasie:" nie potrzebne "i"