Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie przypadek

Psim obowiązkiem mężczyzny z klasą jest płacenie za kobiety

Polecane posty

Gość to nie przypadek

a nie zasłanianie się idiotycznymi wymówkami w stylu, że kobiety to materialistki :-o Jak ktoś tak uważa to mężczyzną nie jest tylko co najwyżej zakompleksionym niewychowanym chłopcem :-o

Gość a co jest suczym obowiązkiem
kobiety z klasą?

Gość hahahahahahaahahahahaha
ale mi dojebałaś, tyle to i ja sam wiem :classic_cool::D

Psim obowiązkiem mężczyzny z klasą jest płacenie za kobiety" frustracja przed świąteczna ;) NIe ma to jak zasłanianie sie definicjami o których nie ma się zielonego pojęcia :D

jak facet nie płaci za laskę to znaczy że jest skończonym kretynem bez klasy skoro żal mu kasy :O i nie wartościuje swojej pani

Gość to nie przypadek
Facet w ogóle powinien być szczęśliwy, że dziewczyna chce z nim się spotykać. Do naszych obowiązków pozostaje właściwie tylko uśmiechanie się i bycie miłą ;-)

Gość Helmut700
Co to ma być prowokacja? Porównanie: Randka z dziewczyną (kino, potem kawiarnia, odwiezienie do domu): 2x 17+ 2x8 +20= 70 zł - randka kończy się pocałunkiem tylko Najtańsza prostytutka: 50 zł - full service Co się bardzie opłaca???? Obecnie właśnie mam zamiar zakończyć znajomość z dziewczyną która za siebie nie płaci a jednocześnie nie da się ten tego. To mi się nie opłaca. Lepiej umówić się z kolegą. Kolega za siebie płaci.

Do naszych obowiązków pozostaje właściwie tylko uśmiechanie się i bycie miłą" i oczywiście wymiana tamponów co miesiąc :P ps.marnie dziecino , marnie sie starasz jak na wtorek przed świąteczny :D to prowokacja ? frustracja ? czy to tak z nudów ?

Gość biedne dziecko
A CO JEST PSIM OBOWIĄZKIEM KOBIETY?

Gość dfrgfg
Chyba cie powalilo ! Mamy 21 wiek i równouprawnienie. Psim obowiązkiem kobiety jest chodzic do pracy i zarabiac na siebie. Niby czemu majac rownouprawnienie czyli takie samo prawo do pracy i takie same zarobki TO MY FACECI MAMY BYC W GORSZEJ SYTUACJI POZBYWAJAC SIE SWOICH DOBR w celach prokreacyjnych a wy tylko bedziecie zacierac rece ze przyoszczedzilyscie. Placenie za kobiete bylo uzasadnione przed emancypacja a teraz nie ma ZADNEJ RACJI BYTU. Moja dziewczyna na pierwszych randka placila za swoja kawe, za swoj bilet do kina i za swoje piwo. Tak jest uczciwie i sprawiedliwie. Te ktore oczekuja ze facet bedzie ich sponsorem SA MATERIALISTKAMI. Albo pelnicie role kobiety jak 100 lat temu albo kurde se zarabiajcie na perfumy szmatki i pomadki. Cwane baby !

Gość biedne dziecko
dfrgfg OK. jA CI URODZĘ 10 DZIECI, A TY NAS UTRZYMASZ, OK? :D

Ja bym nie powiedziała, że psim obowiązkiem, bo to raczej żaden przymus. Wiadomo jednak, że kulturalny mężczyzna z klasą nie pozwoli by kobieta, którą zaprosił zapłaciła za siebie.

08:46 [zgłoś do usunięcia] to nie przypadek Facet w ogóle powinien być szczęśliwy, że dziewczyna chce z nim się spotykać. Do naszych obowiązków pozostaje właściwie tylko uśmiechanie się i bycie miłą Tzn. usmiechasz sie i jestes mila za kase. Ciekawe co jeszcze jestes w stanie zrobic za pieniądze?

Pół na pół jest sprawiedliwie?Czy jeden wypad sponsoruje kobieta,drugi mężczyzna?Są sytuacje,że to facet płaci i nie ma nic w tym zdrożnego.A innym razem babka.Jesteście jacyś nawiedzeni. Moja znajoma jakoby "zmusiła" faceta,aby płacił,za Jej plastry anty,przekonując iż na pewno nie chce zostać tatusiem.Jak kto woli.Ja natomiast płacę za siebie.Co nie znaczy,że jeśli nie zapłacę za część kolacji nie zjem.Zjem,i to z apetytem.Kwestia rozumu.I maasło maślane dla nierozumnych.

Gość tymczasowy
Psim obowiązkiem kobiety jet darmowe dawanie dupy

Gość Helmut700
Ja to właśnie tak traktuję. Płacę a w zamian otrzymuję towarzystwo kobiety. Hm... tanio to nie wychodzi. Dziewczyny jak chcecie żeby ktoś was traktował poważnie, jezeli chcecie poczuć się docenione przede wszystkim przez siebie to płaćcie za siebie ! Może i trochę przyoszczędzicie, pobawicie się że jakiś frajer wam coś kupuje. Jednak szacunek dla siebie jest bezcenny! Kiedyś za parę lat dziewczyny które za siebie płacą będą samodzielne i pełne wiary w siebie a te które żerowały na frajerach bedą rozpaczliwie szukać kolejnego sponsora.

Gość dfrgfg
Nie chce miec dzici a w szczegolnosci nie chce miec 10cioro. Jesli ty masz takie marzenia to wyjedz do krajow arabskich. Tam bedziesz znala swoje miejsce w domu z ktorego wyjdziesz od swieta ubrana od stop do głow w jakas plachte i rekawiczki zeby nie bylo widac nawet twoich dloni w temp. 30 stopni. W takich warunkach facet bedzie cie utrzymywal a ty bedziesz rodzic dzieci zgoda ? Zyjemy w kregu kulturowym w ktorym kobiety i mezczyzni sa rowni w swoich prawach i obowiazkach. Kobiety dazyly do tego stanu i teraz tak jest. Jezeli wam nie pasi to stworzcie ruch konserwatywnych kobiet ktore chca powrotu kulturalnego z przed emancypacji. Zajmujcie sie jedynie haftowaniem i rodzeniem dzieci a my mezczyzni odzyskujac nasz status jedynych zywicieli rodziny bedziemy wam kupowac pierdolki.

Prawiczek z wiarą.A Ty możesz wiedzieć tyle co nic.Mądrala bez doświadczenia!

Gość biedne dziecko
mASZ PROBLEM ZE ZROZUMIENIEM SWOICH WŁASNYCH ARGUMENTÓW? Albo pelnicie role kobiety jak 100 lat temu albo kurde se zarabiajcie na perfumy szmatki i pomadki. Nie chce miec dzici a w szczegolnosci nie chce miec 10cioro. Jesli ty masz takie marzenia to wyjedz do krajow arabskich. Kobiety 100 lat temu rodziły po 10 dzieci :P, więc korzystając z wyboru jaki dałes ja wybrałam... i co? i źle? wiem, ty z tych którzy by chcieli za darmo podupczyć ale bez żadnych zobowiązań, co?

Gość dfrgfg
Ale z 10 dzieci przezywaly 2-3. Dlatego rodzily 10....

Prawiczek,ta bazujemy na doświadczeniach innych,w różnych tematach i wyciągamy wnioski.Ale tutaj mówimy,a raczej Ty Mówisz,o połykaniu-spermy jak mniemam.Czy Twoi znajomi opowiadają Ci faktycznie o tym,że kobieta bierze kasę i nie połyka nasienia?Coś mi podpowiada,iż ubarwiasz rzeczywistość.