Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie przypadek

Psim obowiązkiem mężczyzny z klasą jest płacenie za kobiety

Polecane posty

no regres ale juz na NIE nie jestes" ale co Tamari już nie , nie jestem ? ;)

cyt.:*Sami* Unikam prawiczków z kafe ale wieksząść facetów piszących tutaj jest rozkobiecialych Sami , w czym przeszkadza Ci fakt ,że ktoś jest prawiczkiem ? Przecież ludzie tutaj wchodzą i wypowiadają swoje opinie tylko - ze swojego punktu widzenia. Subiektywne opinie. Czy to ,że ktoś jest prawiczkiem to naprawdę tak przeszkadza? Jeśli ktoś z ludzi , którzy jeszcze się nei sexowali ma odwagę się tym podzielić online z nami, to czy naprawdę trzeba z tego robić wielkie hallo ? I wyśmiewać , i szydzić .... ? Człowiek jak każdy inny. Ja np. miałam doświadczenia łóżkowe z kobietą i czy to czyni mnie jakimś odchyłem społeczeństwa? Facetom trudno jest mówić o negatywnych stronach siebie umniejszajac swoje ego, uzewnętrzniać uczucia. A jeśli ktoś taki się trafił to czy musi być zaraz napiętnowany opinią : rozkobieciały ? Ewa obronca ucisnionych :P ale naprawdę oczy czasem bolą czytać jak się niektórzy śmieją i szykanują...

Wiara oczywiście ze stary(35lat) zgodnie sugestią prawicząt jest rozwodnikiem:classic_cool:

"Człowiek jak każdy inny. Ja np. miałam doświadczenia łóżkowe z kobietą i czy to czyni mnie jakimś odchyłem społeczeństwa? " Są pewne oficjalne normy dotyczące niemal każdej sfery życia. Biorąc pod uwagę sredni wiek inicjacji seksualnej w Polsce, jezeli ktoś powyżej 20 roku dalej jest prawiczkiem to świadczy to o jego nieudacznictwie. 🖐️ Mozna oczywiście pisac, ze nie spotkał swojej jedynej i takie tam ale prawda jest tylko jedna. :P🖐️

10:27 [zgłoś do usunięcia] farfocel_ewa_farfocel ---nie lubię prawiczków,mam do tego prawo. Co do tego bogatego faceta ,tez mam inne zdanie ,PO pierwsze trafiłaś na zakompleksionego gnoja z kasą .PO za tym nie łączyła Was miłość ----znudziło Ci sie bycie kopciuszkiem wiec odeszłaś.

Cyt.: Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) Są pewne oficjalne normy dotyczące niemal każdej sfery życia. Biorąc pod uwagę sredni wiek inicjacji seksualnej w Polsce, jezeli ktoś powyżej 20 roku dalej jest prawiczkiem to świadczy to o jego nieudacznictwie. To ja proponuje wejść na wikipedia.pl i przeczytać pojęcie ŚREDNIEJ. Gówno prawda ,że świadczy o nieudacznictwie !!!!!!!!!!!!!!! Po prostu nie trafiła mu się jakaś 16 letnia lafirynda........ < ladnie ? >

jak bedziedsz juz calkiem na "TAK" do daj znac" Tami ok ;) Moze jak będę na bani świątecznej ;) to wyślę ci :P

Gość dfrgfg
biedne dziecko W praktyce jak Żona urodziła już kilku synów facet spedzal czas tylko z kochankami..... żal mi ciebie naprawdę, jeśli z historii potrafisz wyciągnąć jedynie informacje o degeneracji moralnej. Byli tez inni, jakbyś nie wiedział Ja nie doszukuje sie w historii zgnilizny moralnej. To wy powolujecie sie na rycerzy, gentelmenow i nie wiadomo co. Ale tak naprwdę nigdy w histori nie było rycerzy na białych koniach goniących za księżniczkami ani gentelmenow z Przemineło z wiatrem. Ktoś kto sie powołuje na historie jak to kiedys bylo super i jacy to byli mezczyzni jest w bledzie. Kobiety sa w dzisiejszych czasach w 100x lepszej sytuacji niż dawniej. Mozecie pracować, posiadać majątek, wybierać partnera a także decydować ile możecie mieć dzieci. Dawniej za zdrade placilyscie co najmniej wypedzeniem z domu jesli nie smiercia dzis mozecie zdradzac na prawo i lewo i jeszcze zadac od kazdego spotkanego faceta w Klubie by wam postawił Drinka. Żądanie dodatkowo od każdego faceta w obecnej sytuacji gospodarczo-spolecznej by to on byl sponsorem relacji prokreacyjnych jest już dużym nadużyciem. Próbowałem ci tylko wytłumaczyć, że dawniej mężczyzna miał obowiązek kupować wszystko kobiecie, gdyż ona nie miała źródeł utrzymania poza mężczyzną. Obecnie tak już nie jest a to że niektórzy jeszcze uważają że facet płaci za randke jest poprostu pozostałościa tamtych czasów - i mitu gentelmena. Badz co badz te czasy zmienily sie nie tak bardzo dawno temu. Mozesz jeszcze zawsze twierdzić że nadużywanie wygasającej tradycji ma SŁUŻYĆ ZEMŚCIE KOBIET NA FACETACH za ich sytuacje z przed lat. Ale co z ciebie za kobieta skoro jesteś mściwa.....

Regres ja poczekam jak ktoś wklei Twoją fote na kafe:classic_cool:a zapewne tak bedzie:P

"Gówno prawda ,że świadczy o nieudacznictwie !!!!!!!!!!!!!!! Po prostu nie trafiła mu się jakaś 16 letnia lafirynda........ < ladnie ? >" Dobra dobra ale pomiędzy 16 rokiem życia a 25 jest jeszcze jakaś przestrzeń. ;)🖐️

Heheh skocze bo skoro za mnie płaci na randkach to jestem utrzymanką 😭 jak nie kochać kafe?;)

no jesli regres wysle komus poza mna to moze ktos wklei ja bynajmniej

Regres ja poczekam jak ktoś wklei Twoją fote na kafe a zapewne tak bedzie" a zapewne tak nie będzie :P bo nikt nie ma mojej foty :D Tami podziękuj koleżance za podjęcie przeze mnie decyzji o anulowaniu wysyłki :D

Sami a już miałem przebłysk kobiecości , bo sie wahałem :P:P:P Już był nawet gotowy plik w skrzynce nadawczej do wysłania ... Teraz juz podjąłem decyzję :D Nie będę świecił swoją atrakcyjnością na kaffe :P

Tamari kraza ploty ze lysieje" ja to słyszałem nawet że mam ponad 50 - tkę ;) więc kafe mnie już nie zadziwi ;)

Gość biedne dziecko
Dawniej za zdrade placilyscie co najmniej wypedzeniem z domu jesli nie smiercia dzis mozecie zdradzac na prawo i lewo Dawniek przeciętny facet chował co najmniej jedno nie swoje dziecko :P testów na ojcostwo tez nie było :D, zdrada kobiet nie jest wymysłem współczesności Mozesz jeszcze zawsze twierdzić że nadużywanie wygasającej tradycji ma SŁUŻYĆ ZEMŚCIE KOBIET NA FACETACH za ich sytuacje z przed lat. A tobie w ogóle jest potrzebny rozmówca, czy wystarczy ci monolog w cudziej obecności? Bo jak na razie udało ci się robić za obie strony dyskusji i to tak, aby dojść do wniosku który sobie upatrzyłeś na początku... Z ciekawości - na jakiej podstawie wysnułeś wniosek: