Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie przypadek

Psim obowiązkiem mężczyzny z klasą jest płacenie za kobiety

Polecane posty

Gość skoro facet ma placic
to jak lecimy tak stereotypami ... to suczym obowiazkiem kobiety jest sprzatanie, gotowanie i uslugiwanie mezczyznie ...

Prawiczek z wiarą.O czym zatem chcesz dyskutować? :)

z prawikiem to tylko o bzykanku można pogadać :P Oczywiście o bzykanku z doświadczenia ;) 🖐️

*Sami* na 1 randce facet ZAWSZE płaci! tak było jest i będzie." tak jest !!!!!! A tym bardziej jak to on zapraszał :)

"na 1 randce facet ZAWSZE płaci! tak było jest i będzie." Dokładnie, a kobieta zawsze będzie puszczalska itp. uprawiając przygodny seks. Jest sprawiedliwie, więc nie wiem czemu ludzie się burzą. :classic_cool:🖐️ Każda płeć ma swoją role i przywileje. 🖐️

Wiara jesteś pewien ze chcesz ze mną rozmawiać na temat puszczalstwa kobiet?

Z dwojga złego lepsze to niż jedna stała obsesja, Cream." to akurat marginalny przykład ;)

czytam i jestem przerażona. Panowie, jeśli zapraszacie kobietę, podkreslam zapraszacie to chyba oczywiste, że płacicie za nią, to jest klasa, dobre wychowanie. Następnym razem przecież może być odwrotnie. Przecież jak zaprasza Was kobieta do siebie na kolację, to nie kupujecie jej składników. Prawda?

Szczerze to Twoj post posłużył mi tylko jako baza do rozwinięcia zagadnienia panującej sprawiedliwosci w relacjach damsko-męskich(na której brak ludzie się skarżą). ;)🖐️

Gość biedne dziecko
Ale z 10 dzieci przezywaly 2-3. Dlatego rodzily 10.... Bzdura. Nie odróżniasz skutku od przyczyny. Rodziły 10 bo nie znały antykoncepcji, ówczesna medycyna nie przewidywała sztucznego ograniczenia płodnosci . Przeżywało troje także dlatego że medycyna dopiero raczkowała.

Wiara chcesz to niech Ci kobieta stawia kolacje kino itd,chccesz być utrzymankiem jakieś tam kobiety,mi to nie przeszkadza:)

Gość dfrgfg
"na 1 randce facet ZAWSZE płaci! tak było jest i będzie." Tak bylo moze 10 - 5 lat temu. Teraz jest oczywiste ze do spotkania dochodzi bo obie osoby tego chca. Szanujacy sie facet wie ze jak bedzie nadskakiwal k0obiecie zapraszal na kolacje itd. to robi z siebie nedznego frajera co kazda kobieta z ogromna checia wykorzysta. Potem beda sie spotykac. Kobieta mu bedzie caly czas mowic ze nie sa razem i sa tylko przyjaciolmi. On nadal jak glupi bedzie wydawal cala pensje a w koncu baba go kopnie w dupe bo wlasnie na choryzoncie pojawil sie lepszy kandydat. Oczywiscie nie zerwala bo oni nigdy razem nie byli. Gdy facet powie ale ja sie staralem zalezalo mi wydalem tyle pieniedzy zeby ci pokazac ze mi zalezy to ta mu odpowie - PRZECIERZ CIE NIE ZMUSZALAM DO KUPOWANIA MI PREZENTOW I PLACENIA ZA KOLACJE No i papa a facet zostaje bez kasy i babki. Taka jest prawda. W dzisiejszych czasach prawdziwe uczucie mozna wlasnie poznac po tym ze kobieta nie pozwoli na to zeby mezczyzna ponosil cale koszty zwiazku. Jej rowniez na nim zalezy i nie pozwoli by to on popadl w trudna sytuacje czy sobie czegos odmawial tylko po to zeby placic za jej towarzystwo. Dlatego wlasnie my faceci mowimy ze kobiety wykorzystujace zauroeczenie faceta SA MATERIALISTKAMI. Co innego jak juz w wykrystalizowanym zwiazku facet sam z siebie kupi jakis prezent kobiecie zeby jej zrobic przyjemnosc....

Panowie, jeśli zapraszacie kobietę, podkreslam zapraszacie to chyba oczywiste, że płacicie za nią, to jest klasa, dobre wychowanie." za pierwszym i owszem za 5 , 10 , 56 juz nie !!!

to robi z siebie nedznego frajera co kazda kobieta z ogromna checia wykorzysta. Potem beda sie spotykac. Kobieta mu bedzie caly czas mowic ze nie sa razem i sa tylko przyjaciolmi. On nadal jak glupi bedzie wydawal cala pensje a w koncu baba go kopnie w d**e bo wlasnie na choryzoncie pojawil sie lepszy kandydat" a że tak spytam , to opis konfrontacji z bezmózgowcem ? :P

dfrgfg----tak dalej jest.Zaprasza a potem płaci. Co do nastepnych randek,to kwestia dogadania się.Oni uzgadniają miiędzy sobą.

Gość biedne dziecko
i nie pozwoli by to on popadl w trudna sytuacje czy sobie czegos odmawial tylko po to zeby placic za jej towarzystwo. :D, :D, :D, :D chłopcze nie znam takiej dziewczyny której życzę na tyle źle aby jej życzyć takiego faceta jak ty CZEGOŚ SOBIE ODMAWIAŁ!!! Ty nie masz pojęcia o związku i jesteś idealnym materialistą :P

"Wiara chcesz to niech Ci kobieta stawia kolacje kino itd,chccesz być utrzymankiem jakieś tam kobiety,mi to nie przeszkadza" Akrat mnie to specjalnie nie dotyczy, gdyż ja nie zamierzam korzystać ani z przywilejów mężczyzn, ani kobiet. 🖐️ Natomiast obecnie jest sprawiedliwie i uważam, ze nic w tej kwestii zmieniać nie trzeba. :)🖐️

Nie jest sprawiedliwie,bo ja chce by także facecii rodzili dzieci! wtedy bede zadowolona ,teraz nie!

Gość dfrgfg
"Bzdura. Nie odróżniasz skutku od przyczyny. Rodziły 10 bo nie znały antykoncepcji, ówczesna medycyna nie przewidywała sztucznego ograniczenia płodnosci . Przeżywało troje także dlatego że medycyna dopiero raczkowała." Oczywiscie ze tak bylo. Ale wlasnie potwierdzilas ze nawet przed emancypacja nie bylo tak ze facet utrzymywal 10cioro dzieci. Jesli juz to mial 10 albo i wiecej bo mial kochanki. Ale to raczej juz dotyczylo arystokracji. Bo prawem mezczyzny bylo posiadac ogromny majatek czego kobieta jako osoba nieroztropna posiadac nie mogla. Jesli juz w jakis sposob go uzyskala to najczescie byl jej przydzielany opiekun ktory pilnowal majatku przed roztrwonieniem. Takze jezeli zgadzasz sie zebysmy powrocili do tamtych czasow a ty bedziesz moja zona obok moich 5 nałożnic (w angli mistress) to obiecuje ze utrzymam ciebie i kazde nasze dziecko ktore pozbawione opieki z NFZ przezyje. Aha mozesz juz zaczac sie uczyc gotowac, szydelkowac i haftowac bo gwarantuje ze dopilnuje tego zebys dotrzymala swojej czesc umowy ;)

"Nie jest sprawiedliwie,bo ja chce by także facecii rodzili dzieci!" A mężczyzni krócej żyją, dłużej są płodni(więcej wydają na antykoncepcje), muszą dłużej pracować do emerytury. :classic_cool:🖐️ No inie ma obowiązku zachodzenia w ciążę. :P🖐️

Gość dfrgfg
Sami* Nie jest sprawiedliwie,bo ja chce by także facecii rodzili dzieci! wtedy bede zadowolona ,teraz nie! PETYCJE PROSZE ZLOZYC DO BIURA SKARG I WNIOSKOW ds. Ewoluowania zycia na zienmi, tudzież również w przypadku posiadania innych racji swiatopogladowych do PANI MATKI NATURY, BĄDŹ BOGA> Rozpatrzenie skargi bez zbędnej zwłoki nie później niz w ciągu 2tygodni.

A jeśli to kobieta zaprasza na pierwszą randkę mężczyznę?Też On płaci?

Wiara masz racje,dlatego dziwię się ze męski ród przetrwał do xxI wieku. Jesteście tacy biedni tyle musicie,a kobiety NIC :(