Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ieser

Rozżalona na teścia!

Polecane posty

Gość ieser

Mój teść to idiotka! Nigdy nie myślałam że do tego dojdzie! Jak siostra mojego męża była w ciąży to wyrzucił ją z domu a jak jego wnuk miał 6 lat to przyjął ją z powrotem. Teraz syn mojej szwagierki ma 18 lat i dziadzio kupił mu mieszkanie i nawet samochód a o moich dzieciach zapomniał! :( Swojej córce przepisał połowe domu w którym wszyscy mieszkamy, połowe kamienicy(na współke z drugim bratem) oraz cały domek i dwie działa na wsi dostała siostra mężą Bratanica mojego męża też dostała mieszkanie od dziadka a moje dzieci pominął :( Mąż ma tylko połowe domu i połowe firmy! Moim dzieciom nie kupił ani mieszkań ani samochodów :( a tamte wnuki dostały! Czy to jest sprawiedliwe? :( nawet nie wiem jak teściowi zwrócić na to uwage! Siostra mojego męża od razu przyleciała gdy tatuś szedł się z nią pogodzić! i teraz prawie że wszystko ona zagarneła!

Gość a to ci ho ho ho dopiero
Mój teść to idiotka! ciekawe stwierdzenie dotyczace mezczyzny!jak juz robisz prowo to sie naucz pisac poprawnie!

Gość ieser
Powiedziałam teściowi by moim dzieciom również kupił mieszkania! On jest starym chamem, powiedział mi że niczego takiego nie planuje i że jego pieniądze to nie moja sprawa! Jak go pytam dlaczego tamtym wnukom sprawił takie prezenty to jedna odpowiedź jaką usłyszałam to taka że miał taką potrzeba :(

Gość jajajajajajajaj
głupia jesteś. Pretensjonalna zołza...

Gość zrób test teraz
gówno cię obchodzi co twój teśc robi ze swoim majątkiem:p mam nadzieję ze twoi starzy cię wydziedziczyli

Gość ieser
A wiesz że czasem źle się popatrzy na klawiature i źle się napisze? Obchodzi mnie co robi bo krzywdzi przy tym moje dzieci, dokładnie sprawdzałam komu co zapisał i mój mąż dostał mało w przeciwieństwie do swojej siostry. Co do moich rodziców to oni napewno by taki nie postąpili gdyby mieli pieniądze.. Bo u mnie w domu zawsze rodzice wszystkich traktowali równo Ale teść przesadził, już napewno z kupnem mieszkań dla wnucząt a moje dzieci?

Gość zrób test teraz
ale to ty rodziłaś swoje bachory więc ty im kupuj mieszkania buraczonko

Gość albo to prowokacja
albo słowo idiotka dotyczy ciebie

Gość zrób test teraz
wiadomo ze prowokacja

Gość weż się
autorko lepiej za porządki świąteczne a nie robisz byki przy kompie

Gość ieser
Po prostu chce by moje dzieci były traktowane równo!!!!!! I to nie znaczy że jestem bez honoru! Dlaczego np. siostrzeniec czy bratanica męża dostali mieszkania od dziadka? A po drugie liczyłam już na to że teściu pominie siostre męża bo długo się nie odzywał do niej ale się myliłam! :O Ona dostała najwięcej. Teściu już za życia rozdzielił swój majątek!

Gość skarbie jesteś zwykłą
niedorobioną idiotką gdyś chociaż trochę była obyta i przeczytała chociaż jedną książkę, np. Biblię, to byś wiedziała, że marnotrawny syn był najbardziej kochany i otrzymał najwięcej od ojca ale cóż, skoro jest się pustostanem intelektualnym, to niestety pozostaje tylko gul w gardle, ewentualnie sraczka

Gość połowa domu i firmy to mało
?

Gość nastepna idiotka
Teściu już za życia rozdzielił swój majątek! a co miał czekać aż taki nienachlaniec po jego śmierci się przypierdoli do JEGO majątku? ON NIE MA ŻADNEGO OBOWIĄZKU NIKOMU CZEGOKOLWIEK DAWAĆ!

Gość połowa domu i firmy to mało
?

Gość ieser
No dobrze! Nie ma obowiązku nikomu czegokolwiek nic dawać! To dlaczego tamtym wnukom kupił mieszkania a moje dzieci pominął? W końcu powinien wszystkich traktować jednakowo? Okey mąż ma pół domu i pół firmy ale moja szwagierka dostała dużo więcej.... Może najmniej dostał brat mojego męża bo połowe kamienicy na współką z SIOSTRĄ!!! ale córka mojego szwagra dostała jeszcze mieszkanie o dziadzia.. I to mnie w tym wszystkim najbardziej wkurza :(

Gość bibli26
Oczywiście teraz zbierzesz od wszystkich życzliwych kilka krótkich na swój temat, ale ja napisze, że Cię rozumiem, bo w mojej rodzinie jest identycznie (tzn w rodzinie mojego męża) - bratowa dostała wszystko (i wszystko przepadło, bo dziewczyna nie należy do tych, które przejmują się zapłata rachunków na koniec miesiąca), a my nic. Ale wiesz co? Ja wiem, że myślisz o wielkiej niesprawiedliwości, ale olej to ciepłym moczem. Myśl o sobie i o swoich dzieciach - pracuj na nie uczciwie i nie przejmuj się tym co robi teść. Pokaż swoją ambicje i niezależność. A najlepiej odizoluj się i swoje dzieci od teścia, bo pokazał już na co go stać. Każdy kto Ci ubliża na tym forum, teraz prawi mądrości, a tez miałby pretensje do losu, gdyby jego to spotkało.

Gość a co twoi rodzice zrobili
dla ciebie i twoich dzieci? a co ty zrobilas dla tescia? oprocz tego ze mieszkasz na jego i jak pazerna hiena liczysz na wiecej skoro juz jego syn (nie ty!) dostal polowe domu i firmy?

Gość kolejny skarb
a ty niby co? nie wydarłaś z gardła szwagierki swojej części? wydarłaś!!!

Gość twoj tesc moze
rownie dobrze nasrac na te pieniadze i spalic je w piecu jak i dac wszystko nawet cala firme i dom siostrze, bo to sa JEGO pieniadze nie twoje. jak sobie zarobisz to sobie bedziesz dysponowac wedle swojego uznania, albo nie dasz nic nikomu albo po rowno swoim dzieciom albo tez tylko jednemu. to jak dysponuje kasa twoj tesc to NIE TWOJA sprawa, mozesz sie zesrac ze zlosci ale nic nie wskorasz wesolych swiat pazerna kretynko

Gość powiem szczerze że ..
Wiele osób tu będzie Ci pisać szlachetne utarte slogany, że rodzic nie musi swojemu dziecku niczego dawać i że jego majątek to jego sprawa, ale mogę się założyć że gdyby oni znaleźli się w takiej sytuacji że dostaliby najmniej spadku z całego swego rodzeństwa to wtedy założę się że śpiewaliby zupełnie inaczej. Każdemu w tej sytuacji na pewno byłoby przykro. Niestety tak się rodzi nienawiść w rodzinach.

Gość nastepna idiotka
No dobrze! Nie ma obowiązku nikomu czegokolwiek nic dawać! to że nie ma obowiązku nie znaczy że nie może chcieć kretynko :O W końcu powinien wszystkich traktować jednakowo? a kto tak powiedział?

Gość ieser
Moi rodzice pomagali nam jak mogli! Pomoc finansowa z ich strony nie jest za bardzo możliwa bo nie mają pieniedzy! Ja mówie głównie o tym że szwagierka dostała najwięcej, a właściwie liczyłam na to że ona nie dostanie nic :O Moje dzieci są już dorosłe, jedno ma 18 a drugie 19 lat i też by może chciały już mieć własne mieszkania!! Tylko odpowiedź teścia jest taka: Może im ojciec kupić!

Gość twoj tesc moze
bo wlasnie moze, maja od tego rodzicow nie dziadkow. i przestan robic z siebie kretynke

Gość tutaj na kafe nie zrozumieja
ze czujesz sie okradziona , zle miejsce wybralas

Gość ieser
Bardziej to czuje że okradziony został mój mąż i dzieci! Właśnie jak którąś z was by takiego coś spotkało to też nie czuły byście się z tym najlepiej! :(

Gość życie jest tak bardzo brutalne
rozumiem cie autorko

Gość ja jestem tu od wrzesnia 2003
a moze tesc zakada, ze firma przynosi tak duze dochody, ze Twojego meza bedzie stac n akupno swoim dzieciom mieszkania ? a tamtych nie stac na to ? rozumiem Cie doskonale moj bratowa ciagle narzeka na brak kasy mimo ze ja ma i dosc sporo, jak idzie w odwiedziny do tesciow to ubiera sie w najgorsze ciuchy i siebie i dzieci, ciagle placze ze ich nie stac na to czy tamto, a dziadkowie sie lituja , otwierają portfele i kase dają nie patrza na to ze to ode mnie i mojego meza a swojego syna mają pomoc w przeroznych sprawach mąz jest obrotny wiec zawsze jakas dodatkowa kasa wpadnie, jak idziemy do tesciow ubieramy się zawsze czysto i zakladamy na siebie to co mamy najlepsze, a potem słysze ze my kapiemy sie w kasie .Tylko nie pyta nikt jakim kosztem ta kasa jest i nikt nie wie ze tak naprawde to zeby pokryc wszystkie brakujace luki bierzemy kredyty zeby jako tako funkcjonowac :O