Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 tu lEJA -najlepsze jest to,ze mam na imie Paulina i jestem rocznik 86:D ale nie jestes zadna paolcia:( Jestem suka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja się nie podszywam pod osoby które lubie ale są mało interesujące:D podaj maila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Grudzień 22, 2009 Widze, ze sporo tu paulin z '86. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Wysyp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Grudzień 22, 2009 Wiec pewnie Was nie zaskocze, gdy wyznam, ze tez jestem paulina i tez mam 23 lata :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 22, 2009 i znow Ty heretyku :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ale kozacko Jest nas dwie,nasza moc jest podwojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 czarna dziura to do mnie...... nie jestem heretykiem...... jestem tylko w większej mierze unowocześniony religijnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Grudzień 22, 2009 Ma sie rozumiec, ze podwojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Zaglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_dziura 0 Napisano Grudzień 22, 2009 czarna dziura to do mnie...... nie jestem heretykiem...... jestem tylko w większej mierze unowocześniony religijnie kiedyś już dawno płonąłbyś na stosie :D a idz do swojego proboszcza i powiedz mu o tej reinkarnacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Jesteśmy baardzo zadowoleni, że za 20 minut będzie 13:00 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja wcale nie jestem zadowlona,ze za 20 min bedzie 12(akurat u mnie) bo to czas jaki sobie wyznaczylam,alby ruszyc sie sprzed laptopa.Musze isc na zakupy, a nienawidze tego!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach