Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Co tak piszczysz plyto pazdziezowa? Chyba dawno do buzi nie dostales co? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Grill..... do kogo to było?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 22, 2009 klon---.oczywiście że chce, w końcu pzu będzie zawdzięczało wujkowi klonowi przedłużenie żywota:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Tu leja ---- yes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Do Dannego czy jak mu tam:D panoszy sie ,ze niemozliwoscia ludzka przechodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Zesram sie ,a nie dam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Danny cierpi na Zespół Tourette'a. Sprawdzone & potwierdzone. Może sobie pozwolić na wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość This is it. Napisano Grudzień 22, 2009 za 3,5 godziny będzie ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 A jak lubie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Dann'ego nie wolno krytykować, nie wolno mu ubliżać, ani w żaden inny sposób urażać jego uczuć. :) To mogłoby sprawić, że jego stan się pogorszy :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Sama zaczela mnie paskuda wypraszac , teraz nie popuszcze suce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 tu leja ----- okey :) :).... zaraz bede :D :D Danny TO biedne stworzenie :) :D :D :D :D This is it. Wiem..... a ciemnosc ja lubie najbardziej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 22, 2009 za 55 minut będzie 13:) czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cała-ja 0 Napisano Grudzień 22, 2009 54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Danny koorva kto Ty jestes? KSIAONDZ? ze taki najmadrzejszy? Stanij przed lustrem Grzybku i sie zastanow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 Harry, Harry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 raaanyyyy----czy pomarańcza no nieee? to Ty?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 Dlaczego mnie obraziłeś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 taaaaaak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Imie: Paulina Wiek: 23 Znak zodiaku: waga Cycki: staniki kupuje na oko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 Widzisz ? Znowu zaczynasz Harry :( A miał być mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 To oferta matrymonialna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulkowa 0 Napisano Grudzień 22, 2009 na oko, kurcze ale musisz fajnie w nich wyglądac, coś jak mucha;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Tylko się spytałem.....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 Harry ,Ty mnie podszywasz-a miało być tak pięknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 nie podszywam się, to nie ja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Ja się nie podszywam pod Ciebie....... Lubie Cie ale jestes zbyt mało interesując postacią na podszywy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Klasa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raaaannnnyyyyyyy Napisano Grudzień 22, 2009 raaaannnnyyyyyyy nie podszywam się, to nie ja -------------------------------------------------------------------------------------------------------------no właśnie się przyznałeś:D I co teraz, poco zakładałam maila???????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grill 0 Napisano Grudzień 22, 2009 Jestem tu nowa, na prawde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach