Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna idiotka...

opiekowałam się męzem kiedy jeździł na wózku a on romansował z dupą

Polecane posty

Gość totalna idiotka...

otóż to jak w temacie opiekowałam się nim kiedy był chory po ciężkim wypadku, organizowałam zbiorkę pieniedzy-bo przez jego głupotę zostaliśmy bez odszkodowania...o on w tym czasie romansował sobie z dupą-stara panna piszaca doktorat. zajebiscie okazuje sie ze on ani slowem o mnie nie wspomniał, tylko pisal sobie z ta kurwa w przerwach kiedy ja podcierałam mu dupę i prawie wydłubywałam gówno z dupy bo miał zatwardzenie okazuje sie ze ta kurwa przychodziła do szpitala kiedy mnie nie było a ten drań nic mi nie powiedział ciężko psychicznie przeszłam ten okres i chyba mam depresję a tego osobnika nic to nie obchodzi-wolał sie zajmować"retrospekcja filmów polańskiego i von triera " gdyż te tematy fascynują te pania... nie obchodzi go stan własnej zony i to że cos złego sie z nia dzieje tylko fascynuje go celtycka historia kopców w krakowie (umawia sie z tą curwa) odnosi sie do mnie bardzo niegrzecznie i twierdzi że mam sie nie wtracać w jego życie (mało go nie stracil niedawno i tylko cudem chodzi,pominąwszy mój wysiłek w ten proces) twierdzi ze jak ja mam swojego konia-życiową pasję to cos strasznego i kosztuje to pieniądze... dodam że nie mam nic więcej-nie moge mieć dzieci bo żażywałam środki antykoncepcyjne na jego życzenie i teraz to się mści. jest opryskliwy niegrzeczny i chamski za to w korespondencji z panią A.... cud miód i orzeszki :-(

Gość myślę ze
to tylko głupi kutas niepotrzebnie sie zajmowalas trza bylo udusic poduszką

Gość noooo to piekniejuz sie dowar
tosciowalas kosztem chorego?!pieknie!

Gość totalna idiotka...
nie odwróci sie i nie oto mi chodzi jestesmy bez kasy totalnie, on jest po prostu chamski wobec mnie. obrazony ze zepsułam mu romans nie dowartosciowałm sie bo to moj obowiązek tylko kiedy ktos jest przy tobie a dowiadujesz sie ze ściemniał laske w tym czasie i nawet nie wspomniał o tym że ma zone...

Gość fdfgd
ty to po co z nim jestes? kopa w dupe w te krzywe nogi i juz

Gość no taaak byywaa
to takie normalne...mialam podobnie tez mielismy w mal problemy finasowe, komornik itp dzięki wspólnym wysilkom i rezygnacji z wielu rzeczy jakos sie udało. teraz jestem po rozwodzie bo okazał o sie że w czasie kiedy ja 24 h na dobę pracowalm, sprzedalm mieszkanie po rodzicach zeby wyjsc z problemow- moj mąż popsywal sie przed jkas dupą ze to on nas wyciąga z tych problemow, ze zdobył pieniadze w ostatniej chwili dzieki genialnemu interesowi (chodzilo akurat o kasę ze sprzedanego po MOICH rodzicach mieszkania) dowiedzialam sie o tym i miałam ochote go zabic. O mnie tez nie wspomiał ani razu...to boli. trudno. Teraz jest inaczej ja mieszkam sama o tamta go zostawiła-bo naświetliłam jej sprawe. Ponadto chyba była zbyt uduchowiona zeby mieszkac z takim palantem. ale w rozmowach wypisz wymaluj -cud miód i intelektualne zagrywki na poziomie ach och:-)

Gość zal.plllllllllll
Inna sytauacja Wyciagnolem kobiete z samobojstwa (podciela sobie zyly w wannie) zarowno ze stanu psychiocznego jak i fizycznego po roku kopnela mnie w dupe bez slowa podziekowania jakpoczula sie lepiej. to jest poprostu zal.p takich ludzi

Gość totalna idiotka...
też bym chciała ale to prawda, Prawiczku i tak nie napisalam jeszcze wszystkiego

Gość zal.plllllllllll
nigdy wiecej nikopmu nie pomoge i nie dziwie sie ze panuje znieczulica. ludzie sa nic nie warci.

Gość ana potyrpana
Ale czego wy oczekiwaliście? Dozgonnej wdzięczności za opiekę? To że im pomogliście nie oznacza że oni do końca życia będą was za to całować po piętach.

Gość totalna idiotka...
"Ale czego wy oczekiwaliście? Dozgonnej wdzięczności za opiekę? To że im pomogliście nie oznacza że oni do końca życia będą was za to całować po piętach. " aniu potyrpana gdybyś coś takiego kiedyś przeszła-wiedzialabyś ze nie chodzi o wdzięczność "ale czego wy oczekiwaliście" chodzi o to czego NIE oczekiwaliśmy pisałam że takie zachowanie nie jest z mojej strony łaska tylko obowiązkiem. widać że raczej jesteś mlodziutkai bezstresowo wychowana

"Dozgonnej wdzięczności za opiekę? To że im pomogliście nie oznacza że oni do końca życia będą was za to całować po piętach. " Co to ma do rzeczy? Nie powinno się zdradzać i tu nawet nie chodzi o wdzięcznośc tylko o przyzwoitośc. :o🖐️

Gość asiunia__
i o szacunek...

Gość ana potyrpana ty chyba jestes
PORYPANA, a nie " potyrpana" :O

Gość nikt tu nie oczekiwal
dozgonnej wdziecznosci (chociaz z drugiej strony to sam z siebie powinien cos na ksztalt wdziecznosci odczuwac jednak :O ) ani tym bardziej calowania po pietach :O Raczej lojalnosci, uczciwosci i wiernosci... Wypelnienia przysiegi malzenskiej zwyczajnie :O

Gość jasmielka
totalna idiotka a moge zapytac co zazywalas?

Gość totalna idiotka...
13:19 [zgłoś do usunięcia] jasmielka totalna idiotka a moge zapytac co zazywalas? stilnox-jak nie mogłam spać

Gość jasmielka
ale ja pytam o antykoncepcje:)

Gość totalna idiotka...
aa diane 35 5lat idiotka:-(

Gość jasmielka
aha,tak pytam z ciekawości,ale nie wiedziałam,że po tabletkach tak sie może zdarzyć,wszyscy lekarze zachwalają,że jak odstawisz,to płodność zaraz wraca a tu widzę,że nie:( ja biore zastrzyk anty.... a ten Twój mąż to za przeproszeniem kawał chuja! kopnij go w dupe i znajdź sobie takiego,który będzie na Ciebie zasługiwał i doceni kogo ma

Gość nie jestes taka idiotka
moja droga trudno stalo sie kopnij w te zasrana dupe zobaczysz - teraz jest zle, ale karma ci to wynagrodzi dobry uczynek zrobilas i koniec czas zaczac zycie od nowa

dodam że nie mam nic więcej-nie moge mieć dzieci bo żażywałam środki antykoncepcyjne na jego życzenie i teraz to się mści. totalna idiotka... aa diane 35 5lat idiotka Wesze prowokacje. Diane nie jest srodkiem antykoncepcyjnym a leczniczym, antykoncepcja to dzialanie uboczne

Gość takie jest
życie... głupio tak nóż w plecy

Gość już dziś
pokaż mu ten topik

Gość totalna idiotka...
energiczna trzydziestolatko węsz inteligentniej gdybys wiedziala cos wiecej o diane ponadto co wczesniej wyszperałas w necie, to zauwazyłabyś zapewne ze diane 35 jest srodkiem owszem leczniczym, ale byl zapisywany kobietom dlatego ze BYŁ refundowany i początkowo bardzo dobrze tolerowany przez kobiety. czeęsto jego zażywanie konczylo się kiepsko dla nich-ale o tym moze na innym temacie-zmień dział i tam poszukaj :-) w kilku krajach został wycofany, notowano nawet zgony po nim. już dawno tego nie biorę ale szkody które poczynił zostały. ale nie tym temat traktuje co zazywałam i kiedy-trudno robiłam to poniekąd z własnej głupoty. dośc sie leczyłam, wylezałam w szpitalu na kopernika i inne lekarstwa które biorę do dzis aby regulowac popieprzona gospodarkę hormonalną. ALE TEMAT NIE O TYM TRAKTUJE swoją drogą z takim węchem zrobiłabys kariere w policji...myslałaś o tym?

Gość anka chuliganka
diane 35 jest stosowany przez ginekologów jako srodek anty

Gość eeedddewsdgfds
ja zażywałam diane bardzo długo, miesiac po odstawieniu zaszłam w ciaże, na to nie ma reguły i niekoniecznie z powodu tabletek nie możesz miec dzieci