Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka Z

pomocy czy lekarka może się mylic?

Polecane posty

Gość kaśka Z

Od tygodnia mam kaszel. Najpierw byl suchy dostalam antybiotyk, syrop i 5 dni bralam. Teraz tez mam kaszel, ale juz sie odrywa, z tym, że dalej jest silny i częsty. Bylam dzis u lekarki, powiedziala, ze nie ma żadnych zmian osłuchowych wskazujących na oskrzela lub płuca. Nie dala jzu wiec antybiotyku tylko granulat, ktory ma ulatwiac odkrztuszanie wydzieliny. Jak przyszlam to mama zrobila mi awanture, że jak tak moze byc ze wyszlam z gabinetu bez antybiotyku, że ja na pewno mam zapalenie oskrzeli skoro tak kaszle, co to za lekarka. Poniewaz lekarka jest bardzo mloda, dla swietego spokoju zapisalam sie na jutro do innej i teraz sie denerwuje. Czy sądzicie, że można nie wysłuchać zapalenia oskrzeli??

każdy może się mylić, jak masz wątpliwości idź do innego laekarza po opinię. Nie ma ludzi nieomylnych.

Gość 26latka-z-centrum
mojej córci nie wysłuchała doktorowa zapalenia płuc :( dopiero RTG wykazał zmiany w płucach...

Gość nyfuknf
swięta racja, ja też miałam pewna chorobe a wmawiano mi ze nic mi nie jest dopiero któryś z kolei lekarz się wyznał.

Gość zawsze można kupić półlitra
niestety kaszel po infekcji może być nawet wiele tygodni Twoja mama nie ma wyksztalcenia medycznego...

Gość Izydor67
A może masz koklusz? Bardzo męczący jest ten kaszel? Przyczyna samego kaszlu to moze byc trudna w diagnozie. Możesz iść do innego lekarza. Ja tak robię - idę do kilku. A... lekarka może sie mylic zawsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie tylko w tym przypadku