Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafkahfkhahf

Poczta na o2

Polecane posty

Gość cafkahfkhahf

Na poczatku zaczne ze nie nawidze tego nowego interfejsu poczty na o2, pamietam ze gdzies sie dalo przelaczyc na stary ale jakos nie moge teraz znalesc? Moze ktos wie w ktorym miejscu? A druga sprawa to taka ze dostalem zyczenia od kogos waznego, i odpisalem na te zyczenia, wyslaly sie niby, a widze w folderze wyslane ze w tym mailu co wyslalem nie ma tego co napisalem... No to gdzie to sie podzialo? Jest tylko zacytowana wiadomosc ktora dostalem od tej osoby... I teraz niewiem co zrobic bo wyglada na to ze wyslalem takiego pustego maila, napisac od nowa i wyslac? A jak tamten doszedl to co dostanie dwa rozne maile ode mnie na ten sam temat i bedzie to dziwnie wygladac. Jakies pomysly?

Gość huejkdfberhjuujhgdsc
jesli byly to zyczenia od os waznej dla ciebie to wyslij jeszcze raz! lepiej jak dostanie 2 razy niz w ogole i pomysli sobie ze masz ja gdzies!

Gość cafkahfkhahf
Ten email jest zapisany wyslanych tylko to wygladalo tak: otworzylem maila od tej osoby, nacisnolem odpowiedz i mialem Wpisalem moje zyczenia a pod spodem mialem zacytowana wiadomosc od tej osoby czyli wygladalo to tak: Tytul Moje zyczenia blablalbalbla >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text A w wyslanych jest tylko Tytul >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text >text text text text text I nie ma tego co ja wpisalem. :( Czy jest mozliwosc ze jednak tamto co napisalem doszlo ?