Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy można gdzieś chamsko sciagnać

Polecane posty

Gość

microsoft word ? nie mam go nie wiem !! chyba od ostaniej defragmentacji dysku nie wgrano mi tego podstawowego pakietu . :O:O nie mam na czym pracować :O tearaz próbuje cos sciagnac ale to chyba same aktualizacje :O:Obo progamu nie ma

Gość huejkdfberhjuujhgdsc
piractwo!!!!

Gość
chyba na mnie nie doniesiecie ? :classic_cool:

przerwa:D:D:D bardzo mi przykro ale nie mogę Ci pomóc:O

Gość huejkdfberhjuujhgdsc
nie doniesiemy bo juz to zrobilismy:D wesolych swiat za ########:D:D:d

hmmm, a tak przy okazji to może ktos wie jak chamsko ściągnąć za darmo autocada, będę wdzięczna:D

Gość
PZu --> :D:D 🖐️ nawiazujesz do konia ? :classic_cool: :D:D który przez to że jest koniem nie mogl nam pomóć weżcie prosze was bo mnie wywala z tych wsyzstkicch szkól do których chodze :O:O a na komputerowe fora nie mgoe isc bo mnie od razu zamkna :O:O

Gość
dobra żartowałąma :classic_cool: przepraszam imiennnie samego Billa Gatesa że o tym nawet pomyslałam 🌼 naprawde PRZEPRASZAM !!! juz wiecej nawet mi to do głowy nie przyjdzie

Gość
na wordPadzie i paincie tez sie dobrze pracuje :) dziekuje za pomoc i uświadomienie :) 🌼 miałam chedołezne myśli ale sprowadzilisice mnie na dobra droge :classic_cool: nie mam nitz nie legalnego policja moze sobie odpusci odwiedziny w te swieta :classic_cool: :) 🖐️ ))

Gość
ale jakby mimo wszystko ktos mial do mnie jakaś sprawe na maila : przerwa90@interia.pl to też bedzie fajnie :classic_cool: :]

Gość wejdz na gg na minutkę

Gość
ooo dzieki super jestescie Czarna 🖐️ 🌼 juz własnie tez cos szukałam na open ale sie w tym polapac nie moge :classic_cool: Klon za szczegółowa instrukcje szegolnie dzieki :classic_cool: 🌼

Gość
4 % :classic_cool: zanim sie sciągnie zdąze juz te wszystkie szkoły pokończyc:classic_cool: :D:D 🖐️ o dzisas motzno sie rózni openoffice od wordpada ?:classic_cool:

Gość PSG-1
Moja rada. Jak chcecie ściągać jakikolwiek program, film, grę, płytę z muzyką czy cokolwiek innego z internetu to róbcie taK: w googlach wpisuj nazwę rs. i tyle! przykładowo: "Microsoft Office 2003 rs" :) google wyszuka wam strony z linkami do ściągania. ;) Cieszę się że mogłem pomóc

Gdy tylko otworzysz pierwszy plik w OpenOffice wejdź w: Narzędzia--> Opcje --> Ładuj/Zapisz --> Ogólne. Z boku po prawej wyświetli Ci się typ dokumentu: tekstowy -> ustawiasz na MicrosoftWord97/2000/XP arkusz kalkulacyjny ->ustawiasz na Microsoft Excel97/200/XP prezentacja -ustawiasz na MS powerPoint itd. To ważne, bo dzięki temu będzie Ci zachowywał pliki w formatach Microsoftu, a nie w swoich własnych, których durny Microsoft nie jest w stanie odczytać. Sam Open Office dobrze radzi sobie z formatami małomiękkiego ;) Wyjątkiem są pliki utworzone prawym klawiszem myszy (Nowy --> dokument Open Office). Te zawsze mają domyślny format Open Office.

Gość
dziekujemy bardzo :classic_cool: 🌼 jednak Twoje rady sa inlegal więci tak nie bedziemy z takich stron korzystac,:classic_cool: mamy przeciez na uwadze prawa autorskie i inne takie i zależy nam przeciez zeby złąozyciel micorsoftu dalje figurował na pierwsyzm miejscu najbogatszych ldzui swiata:classic_cool: a po za tym jestem zbyt tepa żęby sie w tych anglojezccznych stronach polapac:classic_cool: :O:O

Gość ghghgghhhggg
a jak sie hamsko sciaga piraty bo nie wiem?

Oczywiście. My kafeterianie przenigdy nie schańbimy się tak podłym uczynkiem. :classic_cool:

ghghgghhhggg ---> podchodzisz, obrzucasz inwektywami, zaczynasz ciagnąć :)

Gość made in kafe
moge dac linka , ale bedzie po angielsku (word )

Gość
:D:D:D:D :classic_cool: i jeszcze dodatkowo szarpiesz za włosy i kopiesz w krok :classic_cool: ale to juz wersja bardzo chamska :classic_cool: Klon dzieki :classic_cool:🌼 ale żęby sie zastosowac do instrukcji musi sie najpiew sciagnac; 15 procent :classic_cool: trzymajcie kciuki :classic_cool: :D:D

Wady Open Office - trochę wolny, może mulić kompa Zalety - za free. Ogromne możliwości. Osobiście polecam :)

Gość
nie nie juz nie trzeba:) , teraz wolno działą a jak zaczen sciagac kilka naraz to juz w ogole sie nie doczekam :O :classic_cool: