Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkamatulka

kolor włosów dziecka

Polecane posty

Gość kulkamatulka

Czy wasze dzieci mają kolor włosów po was czyli rodzicach czy całkiem inny niż wy??? Ja jestem blondynką, a mój mąż brunetem. Jednak ku zdziwieniu nasze dziecko ma rude włosy. Nie jest to dla mnie problem, ale zastanawia mnie ten fakt. Wypowiedzcie się :-)

Jeszcze się moż zmienić. My oboje jesteśmy szatynami a córa jasna blondi jak sie patrzy, do tego włos kręcony, zupełnie jak moj mama i mój tato w dzieciństwie :-)

Gość i ja i mąż mamy typowo polski
kolor włosów czyli nijaki ciemny blond. Dzieci urodziły się z jasnymi włoskami, przez pewien czas były rudawe, a teraz mają złote włoski. Śliczne ciepłe odcienie blondu. Na zimę troszkę ciemnieją a na lato stają się prawie białe.

Gość sedrtyu
Ja mam brązowe,Mąż jasny brąz. I syn i córka mają ciemny blond. Synek odziedziczył po tacie włosy cienkie ale ma ich mnóstwo. Córka po mnie lekko falowane, grube i gęste

Gość ja mam włosy taki bardzo jasny
brąz (fryzjerka twierdzi, że to blond złoty), mój mąż ma typowy jasny blond, a synek jest bardzo jasnym blondynkiem:) synek ma prawie 17 miesięcy, ale kolor włosów może się zmienić sama urodziłam się z czarnymi włosami, ale po 1 roku życia włosy zmieniły się na takie jak mam teraz natomiast mój tato, który ma kruczo-czarne włosy urodził się z włosami blond i miał je blond całkiem długo, bo już chodził, a na zdjęciach jest jaśniutkim blondynkiem tylko mój mąż jak urodził się blondynem tak nim został różnie to bywa jak wiadać;)