Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucony Kubuś

Ceść wsystkie mamusie, jestem Kubuś i mam 18 miesiecy

Polecane posty

Gość porzucony Kubuś
chciałbym dziś ulepic baławanka, mamusia obiecała mi pomóc, kochana mamusia...

Gość porzucony Kubuś
a tak na prawdę to tylko żartowałem. Moja mamusia jest kochana, najpierw sprząta, gotuje i się mną zajmuje, a dopiero po tym zagląda na chwilkę do was, ale to też nie zawsze, boczęściej woli spędzać czas ze mną. Tak tylkonapisałem dla przekory:) Pozdrawiam was i temat zamykam, papa

Gość porzucony Kubuś
to nieprawda ... ktoś sie podszył, niestety ...:(

Gość ja mam jeszcze gorzej
moja 8 letnia siostra cale dnie spedzala przed kompem, na gg itd, moja matka miala ja kompletnie w dupie, moja siostra pisala do ludzi i gadala z nimi, raz kobieta w wieku mojej matki kazala jej zawolac mame i opieprzyla moja matke ze sie nia nie zajmuje, ze 8 letnie dziecko czuje sie samotne ze zaczepia i probuje zaprzyjaznic z obcymi ludzmi na gg ale moja matka to szmata

Gość porzucony Kubuś
oj, to twoja sioscycka miala troche scescia, ze ktos mamusi powiedział , ze źle robi... nie było bałwanka, nie było, mamusia na kafeterii jest, zaczyna myslec o drugim dzidziusiu, juz wiem, co to znaczy staraczka, ona uwaza, ze jak sie urodzi, to ja bede sie z nim bawil, a ona bedzie miec swiety spokój... :( tatus jest w pracy, całymi dniami pracuje, czasem poczyta mi bajke na dobranoc jak zdazy wrócić do domku... kochany tatuś

Gość ja mam jeszcze gorzej
chyba zartujesz, sistra dostala lanie i zakaz pisania do ludzi, poza tym sie nic nie zmienilo mowilam, moja matka to szmata

Gość porzucony Kubuś
a zaopiekujesz sie mną... dobrze? ty byś była kochaną mamusią...:(

Gość porzucony Kubuś
jutro Gwiastka... :(

Gość ojjjjjjjjjjj oj oj oj
Biedny Kubuś :( Jutro gwiazdka, a Twoja mamusia pewnie nic nie przyszykowała, bo kafeterią jest zajęta :D i nie będzie wigilii, ani prezentów