Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA JUŻ NIE WIEM NOOOO

W KONCU JAKIE PIELUCHY???

Polecane posty

SĄ NAJLEPSZE???? BO UŻYWAŁAM RÓŻNYCH ALE WSZYSTKIE DO BANI!!!!!!! JEDYNE były tylko dobre FERE- FERE z francji mi mąż przywoził a teraz tutaj nie moge znalezc takich dobrych wszystkie przeciekają:-( PAMPERS PRZEDEWSZYSTKIM!!!!:-

Gość zrób test teraz
ale wiesz o tym ze pieluchę zmienia się co 2-3 godz??

oczywiście ze wiem i tak tez zmieniam

Gość Kloopsik
kup se dziunia europieluszki heheh, co za bambolina, ja nieeee mogeeeee hahahahah

przeciez odrazu widac ze sie poszywasz tak cie to boli ze miałam z tamtąd pieluchy?? ps polska to TEŻ EUROPA!!!!

Gość no to teraz ja
pampersy to szajs!!! Nikt mnie nie przekona . Ja kupowałam albo bella albo dada z biedronki. Dla mnie ok , nie przemakały :) Wypróbuj.

Gość ja nie wiem f
co za głupia franca haha

o tych jeszcze nie miałam i napewno zobacze czy sa dobre dziękuje ze ktos jeszcze uwaza ze Pampersy nie są tak jak w reklamie czyli REWELACJA bo ja odnosłam odwrotnośc niz w reklamie

Gość ja też nie widze nic niezwykłe
go w pampersach. Cena tych pieluch jest mocno przesadzona. Ja kupuję gaga, dada albo tużurki z lidla. Są dwa razy tańsze od pampersów a w niczym nie są od nich gorsze. Moje dziecko też pieluchy przesikuje. To nie jest kwestia tego jak często się zmienia. Moje dziecko już jest w takim wieku że sika raz a porządnie no i jak sobie "siknie" to całe ubranie jest do zmiany. Na nocnik na razie nie sadzam bo w domu mamy za zimno żeby chodził bez pieluchy. Czekam do wiosny.

JA TEZ CZEKAM DO WIOSNY!!:-) będzie wielka nuka sikania:-) i juz w końcu odpoczne od tych pieluch mam nadzieje :-)

Gość ja też nie widze nic niezwykłe
no nocnik to bardzo wygodne urządzono. Szczególnie jak już dziecko jest całkiem samodzielne i tak na prawdę przestaje mówić ze chce siku tylko idzie i sika. Ale i tak nie mamy co narzekać. Pomyśl sobie ze nasze mamy musiały tetre prać.

Polecam też pieluszki z Rossmanna Babydream Pampersy są kiepskie, w dodatku nasączone jakimś świństwem - niby balsam a śmierdzi :O