Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autostopowicz-ka

Niesamowity ból!

Polecane posty

Siedzę sobie właśnie w pracy i dopadł mnie niesamowity ból w okolicach nerek (?). Normalnie aż ciężko mi oddychać! Nie wiecie jakie są objawy jak się coś z nerkami dzieje nie tak jak trzeba?

Gość Motylek w klatce.
To mogą być też korzonki co bardziej prawdopodobne , bo jest zimno i pewne Cię zawiało :)

Gość vaduz
aż dziwne że chce ci się pisać na kompie

Gość vaduz
albo kolka nerkowa , boli chyba najbardziej

Możliwe "motylek w klatce",ale ból okropny-już kiedyś złapało mnie coś takiego i myślałam,że to może coś z nerkami,ale nie dawniej niż 3 tygodnie temu robiłam sobie badania krew/mocz i nic nie wyszło.No może tylko OB miałam lekko podwyższone. Kurczę nawet nie ma żadnego procha żeby wziąć. ;/

Gość ejbisi
Możesz mieć kamienie, może masz zapalenie nerek... skąd my mamy wiedziec? Idź do lekarza!

"Vaduz" - niestety położyć się nie mam gdzie bo siedzę w pracy,więc piszę jak to ująłeś na kompie i staram się nie myśleć o tym,że boli jak cholera ;/

jesli to kolka nerkowa to najbardziej wiarygodnym badaniem bedzie USG, ktore potwierdzi obecnosc kamieni czy piasku w nerkach a nie badania moczu lub krwi. Jesli nie mas lekow to jak mozna Ci pomoc? Postaraj sie o No-Spa, najlepiej forte, ma podwojna dawke, jest zalecanym lekiem w kolkach nerkowych, pij jak najwiecej i nie wstrzymuj oddawania moczu. Jesli po No-Spie nie przejdzie- wal do lekarza, moze potrzebujesz czegos silniejszego w zastrzyku.

Gość Siara
Za duzo gorzaly!