Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinella

Polka i muzułmanin

Polecane posty

Gość Malwis
Zgadzam sie z eau de source :))

Poznalam,znam i powiem tylko tyle ze zazdrosc(przesadna) jest u nich we krwi!Nikt i nic tegi nie zmieni.Tacy poprostu sa...

Gość gość
W Egipcie, Anglii i Francji mówią że „Polki to najgłupsze i najbardziej szmatławe kobiety na Świecie”. Że jak Polka to na pewno nadstawi d**y; a Egipcjanie świetnie udają czułość żeby przelecieć takie zera, których mają po kilka tygodniowo. Wstyd mi za rodaczki, jak można szanować takie kobiety, przecież robią z Polski pośmiewisko i kraj dziwek puszczając się co chwilę z brudasami arabami. Przywożąc ze sobą HIV, żółtaczkę i masę innego świństwa. Cały film dokumentalny p seksturystyce Polek jest na YouTube po wpisaniu: Egipt Egypt Sex w Egipcie HBO

Gość BRYTNEY
bardzo mi przykro ,ze widze takie nieludzkie wypowiedzi na temat muzułmanow.oni przynajmniej mają zasady.kto jest nieskazitelny niech 1szy rzuci kamien- powiedzialJezus chrzescijanom - a ktoz o tym pamieta z polakow czy innych katolikow z niemiec ,anglii itd??/BOGA MAMY W SERCU KAZDY NA SWOJ SPOSOB I KAZDY MA SWOJE IDEE KTORYM SIE PODDAJE,czyz polacy nie bija kobiet??czyz nie wyzywaja???czyz nie smierdza sledziami i wodka po imprezie z kumplami??/ostatnio 1 polak napadl na mnie i mnie wiezil - pobil dotkliwie i zlamal nosa.WIECIE KTO MNIE POCIESZAL NIE WLICZJAC 1 POLAKA ???MUZUŁMANIN -NIE KOCHAM WSZYSTKICH ALE TEGO 1 ZA DOBRE SERCE NA PEWNO

Gość BRYTNEY
nie są brudasami - a kobiety jak nadstawiaja d...to ich sprawa.jak kobieta kocha i szanuje siebie to i religie meza uszanuje - ajak nie zalezy jej na pieniadzach tylko na nim to i zaden posmiertny spadek jej nie interesuje .SA ZADBANI I PIEKNI -POLAK NA TAKA ROMANTYCZNOSC MUSIALBY PRACOWAC LATAMI - NAWT BY SIE NIE NAUCZYŁ- BO PO CO ??OBIADEK POD NOS I HEJ !!!!MASAKRA CO Z WAMI LUDZIE ???CO KRAJ TO OBYCZAJ - A MY JESTESMY TAM GDZIE I SERCE NASZE .

Gość Brytney
jezeli zazdrosni to zakochani -a polacy nie sa???polak mnie traktowal jak wlasnosc - nie moglam wyjsc do lekarza nawet z dzieckiem - muzułmanin dba o dziecko i zone - nawet o nie swoje dzieci-moj kuzyn jest synem muzulmanina - to byl moim najlepszym kuzynem i przyjacielem - wycieral moje łzy gdy płakalam-jakim prawem ktos ocenia to czego nie zna - bo nie wierzy we wlasne szczescie lub sam jest zazdrosny o kolezanki piekne - co do babci starszych to i one potrzebuja adoracji - jesli ja maj to tylko dlatego ze dbaja o siebie lepiej niz nie jedna młoda polka ktora wyglada jak facet albo .........pozdrawiam wszystkich ktorzy podzielaja moje zdanie

Gość glupie c
Jak tam poleczki puszczajace sie z muslimami. Cieszycie sie z wczorajszych zamachow we Francji?

Gość gość
Ciapaty please dont breake my heart :) :) :) i wszystko na ten temat. Wy baby macie nasrane zeby latac aa muslimami.Oni maja inna mentalnosc.Im religia nakazuje zeby was tlukl jak trzeba.Lubicie to???ciekawe jak bedziecie sie wypowiadac jak zgwalca wam dziecko albo obleja was kwasem??? Moga popelniac morderstwa honorowe co juz wogole dla mnie jest chore.Jak mozna zabic drugiego czlowieka??? Nienawidze ich i bede gonil ta dzicz gdzie popadnie.Nie bedzie tak zeby moja kobieta bala sie wyjsc z dzieckiem na ulice przez te dzicz!!!A baba co sie zada z takim brudasem niech pozniej nie jeczy na niego ze ja bije gwalvi jej dziecko itp.

Gość gość
Do Moooniska...ciekawe czy tu jeszcze zagladasz???jak tak to powiedz,jak tam po slubie???szczesliwa jestes???

witam wszystkie panie. Pisze na tym forum bo potrzebuje pomocy. Pisze pace magisterską z wychowania dziecka polek z muzułmanami, niestety mam tylko 3 takich znajomych par a potrzebuje jeszcze kilku. Czy któraś z pań miałaby czas i ochote na wypełnienie jednego wywiadu dla mnie? to dosłownie kilka minut dla was a dla mnie świety spokój i obrona pracy ;))

Gość gość
Polki to naprawdę są k***wsko tępe.Mam nadzieję,że te które zwiazały się z brudasami cierpią okropnie albo już zdechły :D