Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielec do potegi n

Czemu tak bardzo nie lubicie chudzielcow? zazdrosc????

Polecane posty

Gość chudzielec do potegi n

Gość sweetbaby
ja bylam takim chudzielcem i wcale nie wygladalam ladnie chociaz wtedy tak mi sie wydawalo, po ciążach tez nie przytylam ale w koncu wzielam sie za siebie i wygladam normalnie,teraz waze 58 kg przy wzroscie 166 cm, a wczesniej bylo 47 kg na wadze :(

mnie tez wyzywają, ze szkieletor itp :/ pssss , a w gimnazjum to juz byl koszmar, raz malo nie zostalam za to pobita przez pewną zdesperowaną pannę puszysta

Gość mnie rozwalaja tematy
dlaczego nie lubicie chudych, grubych, singli, bezdzietnych, gejów itd . Co to znaczy " nie lubicie"" Do kogo to wołanie? wiadomo,ze jest grupa ludzie , ktora nie znosi wszytkiego, co inne od nich - ale to nie sa wszyscy ludzie do choolery! Czlowiek na poziomie jest tolerancyjny, a opinii innego nie warto zauważac.

Czlowiek na poziomie jest tolerancyjny, a opinii innego nie warto zauważac. - to co Ty w takim razie tutaj robisz????????????????????????

a ja cale zycie zazdroscilam chudzielcom.Moga bezkarnie sobie pojadac, nie patrzec na kalorie.A ja, by nie wygladac jak paczek ,cale swoje dlugie zycie bardzo uwazam na co jem i ile.Ale nigdy , przenigdy nie bylam przykra dla chudzieca.Jestem bardzo tolerancyjna osoba i marza mi sie tacy ludzie wokol.

śnieżynka Mikołajka huhu Z Tobą nie jest tak zle, masz za to mega plaski brzuch ;) chociaz przydalo by się pare kg ;*