Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tere tere fore

kobieta powinna dawać znaki

Polecane posty

Gość tere tere fore

zainteresowania facetem a nie tylko liczyć na to że facet wszystkiego się domyśli sam

Gość fgdfgd
ksiezniczkowatosc ilenistwo im nie pozwala

Gość uha
wszystko musi odwalac facet bo baba jest do dojenia

Gość shee_24
Autorze a jakie znaki masz na mysli? Jestem ciakawa bo mam wlasnie taka sytuacje ze podoba mi sie pewien nieznajomy i nie wiem jak go jakos zachecic by zagadal :)

Gość seksybist
ja daję takie, wypinam się pośladkami w kierunku faceta, albo wpycham mu dekolt pod nos, mniej subtelne nie docierają albo trzeba czekać pół roku zanim się skapnie

Gość ty dajesz sygnaly
ale do bzykania

a ja myślę, że "dawanie znaków" nawet alfabetem Morse'a nic nie da, dopóki żadna ze stron nic do siebie nie czuje. jeśli czuję potrzebę zakomunikowania o czymkolwiek, kogoś kogo kocham, nie waham się powiedzieć mu o tym. ale to porozumienie zarezrwowane jest dla osób, które kochają, a nie takich, które o miłości "dyskutują" w świecie wirtualnym :P 🖐️

Gość This is it.
DAJĄ znaki tym co się im podobają

Gość elllena
Ostatnio naszło nas z lubym na dochodzenie, jak to się właściwie zaczęło. I była również rozmowa o "znakach". Mianowicie każde z nas odczytało poprawnie jeden znak (jeden! Na dziesiątki innych!): 1) Luby kiedyś podczas rozmowy bawił się apaszką, którą obwiązuję płaszcz. "Gdybyś była na nie, spytałabyś, co takiego robię?!" 2) Się w metrze patrzył daleko za mnie. "Widzisz tam jakąś piękną blondynkę?! No... znajdzie się jakaś! Jestem zazdrosna! Masz mnie podziwiać!" Pół godziny po drugim "znaku" się zeszliśmy. Uznał to właśnie za zachętę do działania.

Gość selena z krainy czarow
A sa jakies nie verbalne znaki ktorymi kobieta moze dac znac mezczyznie ze jej sie podoba?

Gość jak dwoje ludzi wpadnie sobie
w oko, to nie ma takiej siły by się nie zorientowali, że tak jest to przecież każdy wie!

Gość daję znaki albo mówię
wprost, ale tylko tym którzy mi się podobają. Jak nie daję znaków to znaczy, że mi się facet nie podoba.