Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarita983

Jak schudnąć???

Polecane posty

Gość Klarita983

Witam:) chciałabym zrzucić 5 kilo stosowałam rózne diety, na poczatku sie sprawdzaly, potem jednak dochodziło do efektu jojo. Macie jakies sposoby albo dobra diete zeby schudnac???

Gość Novalee
może spróbuj ćwiczeń? to zależy też gdzie nagromadziło ci się najwięcej tłuszczyku:) ja miałam problem z brzuchem i bardzo pomogła ma aerobiczna 6 weidera. niedawno zakończyłam całą serię i jestem lżejsza o 7 kg. oczywiście ograniczyłam sobie jedzenie ale brzuch wymodelowały mi właśnie te ćwiczenia.

Gość pytankoo
Novalee - czy 6 weidera spowodowała u ciebie zanik talii? Chciałabym jej spróbować, ale podobno wtedy mięśnie na brzuchu rozrastaja się...

Gość Novalee
ogólnie można powiedzieć że cierpię na zanik talii..:( niestety nie mogę się poszczycić pięknym wcięciem. pod koniec całej serii czuć po zakończeniu ćwiczeń i widać że mięśnie wyraźniej się zarysowywują pod skórą tak jakby nagle "wyskakiwały" do wierzchu. ale nie dorobiłam się klasycznego , męskiego kaloryfera przez to choć obawiałam się że tak będzie... mam problem nadal z tym jak zrobić większe wcięcie w talii bo jeszcze mam trochę tłuszczyku na boczkach. ale staram się zrobić choć 100 dziennie brzuszków skośnych i to trochę pomaga...