Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kot spada z kolan

podnieca mnie ten facet

Polecane posty

Gość a kot spada z kolan

ten gosc z kootasem za tym szczylem http://www.voila.pl/393/mial2/?1 czy ja jestem nienormalna? (to jest raczej pytanie retoryczne...) :O co ze mna jest nie tak?! :(

Gość RudaaSiudaaPopielataaXD
Nie wiem, chyba wszystko ok-a podnieca Cię dlatego, że to po retuszu i połączeniu szczyla i faceta podchodzi po scenę gejowską-a tzw. yaoi czy też realni geje podniecają wiele dziewczyn. Poza tym ma całkiem spore przyrodzenie. ; ) , .

Gość a kot spada z kolan
nie, podnieca mnie tylko ten facet, jest taki...oblesny :O wolalabym by ten, ktory przerobil te fotke wrzucil oryginal bez tego szczyla z przodu, albo najlepiej podal strone, z ktorej te zdjecie (oryginalne) wzial

Jak masz tęę fotę i tego szczyla, to penis tego faceta jest centymetry od ust tego szczyla. :D. Dla mnie właśnie to jest podniecające. Obleśność podniecająca jako nieuślajkowana, dzika męskość, bez żeli , diet, zadbania i pudrów-u nas w rodzinie zwie się to syndromem wikinga, ale raczej nie jest to naukowa nazwa. ;) . Zdarza się..

Gość a kot spada z kolan
a myslalam ze to ja jestem posrana :D zartuje, mnie czasami gejowskie sceny tez podniecaja :P ale w takim przypadku chodzi o bliskosc, intymnosc, seksualnosc ktora sie widzi i wyczuwa w scenie dwojga ludzi, ale nei wiem co mam myslec o podniecaniu sie widokiem takiego oblecha jak tematem. mam meza swietnie zbudowanego! a podniecil mnie taki 'robol'

Gość a kot spada z kolan
mysza nie mozna znalezc strony :/ usuwam spacje gdzie sie da ale nie chce sie wyswietlic

Ano. Zdarza się. Nie wiem, czemu, ale miłość, bliskość i intymność podniecają mnie dużo mniej, niż z dziada pradziada, niesiony pierwotnymi instynktami SEX. :( . Może podniecił Cię, bo jest nagi i mu tak fajnie sterczy. :D .