Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak zero

bede sama swieta i sylwestra

Polecane posty

Gość czuje sie jak zero

Dzis mi to oznajmil.Mamy dziecko.Jestesmy 4 lata razem.Ostatnio zachowuje sie jak pracoholik,ale to juz przesada.:(:(:(

Gość czuje sie jak zero
nie jestem dziwka i nigdy nie bylam. A Ty zmien sobie te gacie,bo smierdzisz.!

Gość czuje sie jak zero
Nie mieszkam w kraju.Rodzina daleko.Dziecko malutkie.eh :(

Gość ty dajesz sygnaly
nie powiesz mi ze pracuje w swieta i sylwestra?:O nie wierze, poprostu ma kochanke

Gość nie bedziesz sama
tylko z dzieckiem

no to faktycznie trudne. sama mieszkam za granica bez blizszej rodziny otoczona tylko znajomymi... dlaczego nie moze?

Gość czuje sie jak zero
Juz kiedys mnie zdradzil na poczatku znajomosci.Wyszlo przez przypadek.:( Tez mysle,ze sylwestra powinien miec wolnego jak swieta pracuje. Nie wiem co robic.Strasznie sie czuje. On mi mowi,ze wielu ludzi tak musi pracowac.

Gość a ja nie bede sama
ale jestesmy spukani i oprocz choinki i barszczu z uszkami nie mamy kasy na nic, nawet na prezenty dla dzieci :(

Gość czuje sie jak zero
Mial wziasc urlop.Teraz niby na styczen przesunal.Mowi,ze tak jest zaplanowany.

Gość Ba cha
może jednak musi, na zachodzie nie celebruje sie swiat tak jak w Polsce i czesto tylko 1 swieto jest dniem wolnym w 2 normalnie idzie sie do pracy

Gość czuje sie jak zero
W Swieta chyba najwazniejsze,by byc z bliskimi.Przykro mi,ze nie macie na prezenty.

Gość a ja nie bede sama
a najlepsze ze jestemy za granica i nie mamy nikogo tutaj( maskara...

Gość czuje sie jak zero
gdzie mieszkacie ?

Gość smutek_we_mnie_zagościł
ja też spędzę Święta sama, Sylwestra najchętniej bym przespała, byleby szybko minął oczywiście, czeka mnie wizyta u babci, ale raczej nie będzie trwała długo (z uwagi chociażby na Jej wiek) dlaczego np. rodziców nie będzie - nie pytajcie moje problemy nie trwają od wczoraj, w zeszłym roku miałam podobne rozterki wtedy moja najlepsza przyjaciółka, jedyna osoba która wiedziała o wszystkim, odmówiła mi pomocy, mimo iż Ją prosiłam (chciałam do Niej pojechać) dziś Ona sama mi zaproponowała, żebym przyjechała ale ja nie chcę - z powodu sytuacji sprzed roku wydaje mi się, że robi to z litości, nie przyjaźni jak myślicie, co powinnam zrobić? być sama? pojechać? Autorce topicu współczuję, bo obawiam się, że inne pobudki niż praca stoją za tym wszystkim :( "a ja nie bede sama" - przykre, że macie taką sytuację, podejrzewam, że nie możecie też sobie pozwolić na powrót do kraju... ech :(

Gość czuje sie jak zero
,,Autorce topicu współczuję, bo obawiam się, że inne pobudki niż praca stoją za tym wszystkim '' Co masz na mysli ?

Gość ahaaaa....
no jak to co... ma gdzież tą "2" dla której "musi" też znaleźć czas...;/ przykro...

Gość I am so sorry for you
a co on robi?? No i gdzie mieszkacie?

Gość czuje sie jak zero
Ja naprawde zaczynam tak myslec,ze jest ta druga...:( Plakalam wczoraj,tak przykro mi bylo,bo juz mowil,ze prawdopodobnie bedzie pracowac..ale i sylwestra.? Tym bardziej,ze pierwszego stycznia mam urodziny. Czuje sie oszukana i nie wiem,czy nie powinnam zakonczyc tego.Juz tyle przykrosci przez niego mnie spotkalo.Teraz mam mu ufac ?

Gość czuje sie jak zero
Jest ochroniarzem.

Gość ahaaaa....
nie daj się wykorzystywać... sama na własną rękę się zorientuj co i jak z jego pracą... i wtedy postawisz mu sprawę jasno

Gość czuje sie jak zero
Nie bede przeciez wydzwaniac do jego szefa. Ja czuje,ze to nie w porzadku wobec mnie.Ostatnio tez robil osiem nocek po rzad.Mialo byc 4,ale potem niby ktos zachorowal i tak w kolko zmiana planu.Powiedzial,ze dzis pokaze mi grafik pracy,ale ja juz nawet zaczynam myslec,ze taki grafik to mozna samemu na komputerze zrobic.Swiruje.

Gość czuje sie jak zero
Teraz jeszcze napisal sms z pytaniem,czy jestem bardzo zla. Nie mam pojecia jak mu wytlumaczyc jak podle sie czuje.